Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy lannyal egyutt vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lannyal egyutt vagyok majdnem 6 eve es szeretem de mindenki mas szerint jobb lenne hagyni mit tegyek?

Figyelt kérdés

En is erzem hogy jobb lenne hagyni, mindig masokkal piazgat tegnap is peldaul kozmunkan megismerkedett valami 50 eves palival es o vele piat, kozbe az ember vegig engem mocskolt ugy hogy eletebe nem latott hogy en biztos megcsalom meg hogy mi az hogy eddig megszakitassal "vedekeztunk" aztan utana meg hirtelen kotonnal akarok biztos mast dugtam meg. Persze ennek a jottmentnek a szavara ad akit ismer 3 oraja. Ma persze hivott hogy beszeljunk de kiadtam az utjat mert aztan meg neki allt feljebb.

Ez csak a jeghegy csucsa, orakig meselhetnek a viselt dolgairol, nem lenne unalmas azt garantalom. Peldaul olyanokat pofaz hogy en nem vedem meg sose pedig egyszer peldaul a kezem tort el amikor bevertem valakinek mert osszevesztek valamin vagy amikor 4en akartam miatta megverni mert tette magat egy pasinak en meg nekimentem (marmint a palinak). Arrol nem beszelve amikor kessel tamad ram vagy almombol folkelve kessel jott nekem es csavartam ki a kezebol. Vagy mikor a lakast tobbszor szetverte. Viszont sajnos szeretem es nem birom elengedi pedig mindenki azt mondja hogy el kene. Sajnos a legszebb eveim jo reszet ra pazaroltam es meg el is menne marha sok mert azt mondta sosem talalkozhatok egy haverommal se ha vele maradok. Viszont igy meg felnek hogy vagy kinyir vagy agyon vernek miatta vagy a masik hogy majd kidob x ev mulva es elment az eletem, de tudom ha vege lenne is egyedul maradnek mert a haverok/baratok is elkopnak, elkoltoznek, gyerekuk lesz es en meg ott alhatok egyedul. Mit tegyek?

O 22l en 27f.

2019. jún. 28. 18:22
 1/4 A kérdező kommentje:
Meg annyit hogy mar az ismeroseim nagy resze le se szar mert emiatt a csaj miatt sehova nem hivtak, mert adtak neki nagyon sok eselyt de 10/9 alkalommap csak a balhe ment miatta es ebbol senki sem ker o meg azt mondja hogy mennyiszer ki kellett mennie miattam holott ha 1,5 havonta elmentunk bulizni sokat mondtam mert a vegen mar nekem se kellett a balhe meg az allando orjongese aztan igy meg egyedul unatkozhatok amig o vigan eli vilagat majd.
2019. jún. 28. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy mazochista vagy hallod...
2019. jún. 28. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy normális b***meg!Hagyd már ott a francba,rámegy az életed!
2019. jún. 28. 18:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha mind igaz, amit írtál, akkor szakíts vele és ismerkedj másik lánnyal, de ne mindjárt azzal, akit legelsőre meglátsz az utcán! Még eléggé fiatal vagy.

Ffi.

2019. jún. 28. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!