Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasid flörtöl, akkor félre is fog lépni?
Az a problémám hogy olyan jol elflörtölget más csajokkal elöttem is meg akkor is ha nem vagyok ott(sztem). És minden csajjal olyanjol elvan.. Nem vagyok féltékeny tipus..csak ha találkozunk ne akkor hivogassa pl a havernöjét(akinek tudtommal van pasija) ilyenolyan felköszöntés meg stb miatt... ha én megtisztelem azzal h elötte nem hivogatom a haverjaimat akkor énis elvárhatnék ennyit, nem?
Csajok! a ti pasitok is flörtölget?
Az én pasim csajok kedvence :)
A barátai 80%-a lány. Nem tudok beleszólni, nem is akarok. Szeretem, bízom benne ez a legfontosabb. nem várom el tőle hogy ne beszélgessen velük ha vele vagyok, beszélgessen. Ráadásul én még idősebb is vagyok nála :) szal nagyobb a veszély a megcsalásra . de szeret, tudom hogy szeret és a bizalom a legfontosabb :)
17/L
igen számíthatsz rá,hogy félre fog lépni.
persze biztos megmagyarázza majd,hogy ez csak ártalmatlan flört....bocs,ha kissé nyers vagyok de nem bízhatsz senkiben.ez van sajnos.29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!