Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok nárcisztikus vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok nárcisztikus vagy a párom az?

Figyelt kérdés

Őszintén nem tudom már. Ezért lennék kíváncsi kívülállók véleményére.

Mikor összejöttünk minden tökéletes volt, a tenyerén hordozott és vigyázott rám. Soha nem veszekedtünk. Voltak hibái pl nagyon féltékeny volt, de soha nem bántott engem, tudta, hogy változtatnia kell magán és elment pszichológushoz. De nem járt egy hónapnál tovább.

Nagyon ragaszkodó volt, ami nekem kicsit sok volt. Nem akartam szakítani, de amikor minden órában többször felhivott akkor kértem, hogy vegyen vissza.

Ilyenkor teljesen kiborult, sírt, könyörgött. Állandóan azt hallgattam, hogy mennyire fél, hogy elveszít és nyugtatnom kellett. Erről szólt minden. Én viszont egyre kevesebbet kaptam. Egyre kevésbé számítottam. És nem mindig volt energiám arra amit ő viszont elvárt tőlem. De nagyon szerettem és próbálkoztam. Viszont egyre gonoszabb módon jöttek ki belőle az érzelmei. Veszkedett, megtiltott dolgokat, őrjöngött, ellokdosott és akkor volt, amikor szakítottam már vele. De nagyon nehezen bírtam. Ő pedig mindig visszajött. Tavaly nyár az már katasztrófa volt. Folyamatosan ócsárolt, bántott, és elhittem, hogy velem van a baj és helyre kell hoznom. Elkezdtem teperni utána és azóta olyan vagyok, mint ő régen. Állandóan sírok, ordítok, úgy érzem meghalnék nelkule, nem bírom, hogy ellök magától de közben azt várja hogy szeressem. Birtokló és féltékeny vagyok pedig én nem voltam ez a típus. Nem tudom mit akar. Ha együtt alszunk csak úgy éjjel kivág a lakásból, ha olyan kedve van nem enged be, akkor találkozunk amikor neki jó, azt kell csinálnom amit ő mond. Állandóan szakitok vele aztán visszamegyek hozzá. Úgy érzem az én hibám az egész, hogy az elején volt amikor visszautasítottam már a ragaszkodásat, hogy nem tudtam kezelni a dolgot, de közben élveztem, hogy mennyire szeret engem és mennyire odáig van értem. Hogy elmentem a barátaimmal ide-oda és ez zavarta. Úgy érzem, hogy én tettem tönkre őt és mostanra jött ki az igazi énem.

Mit gondoltok?

2019. jún. 27. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Egyikőtök se az.Jó lenne ha ismernének a kérdezők más személyiségzavart is,nem csak a nárcisztikust,és a pszichopatát.Ezen kívül van még számtalan.
2019. jún. 27. 13:31
 2/6 Halmai Annamária ***** válasza:
100%
Hát igen, nem véletlen hogy nem építenek hülyék házát. Felemésztené az építőanyagkészletet. Amúgy csak félelmetesen hülye vagy szerintem, nem nárcisztikus.
2019. jún. 27. 13:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit csináljak, olyan gonosz, de aztán eszembejutnak a szép dolgok és elfelejtek minden rosszat. Meg sajnálom is, úgy érzem, hogy segítenem kell neki és be kell tartanom az ígéretemet, hogy mindig mellette leszek
2019. jún. 27. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Te mar nem ot szereted hanem azt az egyre kevesebb jo dolgot es emlket ami kozos vele. Itt a legnagyobb baj az hogy gyenge vagy, persze nehez a szakitas tudom en is, de te is tudod hogy mi a problema, tudod hogy elfogadhatatlan, tudod hogy megvaltoztatott, tudod hogy gonosz veled. Megis miert hagyod? Mert azt hiszed nem talalsz jobbat. De aki mer az nyer, vegre veglegesen hatat kene forditanod ennek a kapcsolatnak, kicsit rendbetenni magad es az erzelmi vilagodat. De persze huzhatjatok is egymas idejet tovabb csak az hova vezet? Azt szeretned hogy a ferjed, a gyerekeid apja ilyen legyen? Mindig benned lenne ez a bizonytalansag es elobb utobb valoszinuleg vagy szetmennetek vagy boldogtalanok lennetek, az meg kinek jo? Ne okold magad mert kettos a merce, de ha jot szeretnel mindkettotoknek akkor engedd el vegre.
2019. jún. 27. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:

"Ha együtt alszunk csak úgy éjjel kivág a lakásból, ha olyan kedve van nem enged be"

Vagyis veszelyeztet. Ez az a szint, mintha megutott volna, remelem ezt vilagosan latod. Szakits es tiltsd mindenhonnan, a rekreaciodra pedig fordits kello figyelmet, ha szeretnel meg valaha kapcsolatban lenni.

2019. jún. 27. 15:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen nárcisztikus te meg kapcsolatfüggő. Remélem már nem vagy vele.
2020. szept. 1. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!