Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri leélni egy életet csókolózás nélkül?
A párom nem szeret csókolózni, így sosincs, még szex előtt sem,hiába kérem, akkor sem akarja, egyik barátnőjével sem csinálta. Amúgy nem lenne gond a kapcsolatban, mondjuk nincs közös érdeklődésünk, egy munkahelyen dolgozunk, ez hozott össze minket, de teljesen mások vagyunk. Más filmeket szeretünk, zenét, szabadidős tevékenységeket, néha úgy érzem csak a munka tart össze minket, az az egyetlen közös pont.
Nekem annyira hianyzik a csók, hogy majd belehalok, de félek csak ezért mást keresni felesleges, hisz az előző kapcsolataimban is kikopott a csók a kapcsolatból pár év után.
Mielőtt azt írnátok beszéljek vele, már ezerszer próbáltam, de nincs változás, nem akar és kész.

Nem csak a csókot utasította el, de sosem kezdeményetett szexet, és sokszor visszautasított holott szép, csinos nő vagyok. Sosem csinálta nekem az orált, de még a kezével se kényeztetett, mindig anált szeretett volna, de én azt nem vállaltam be.
Nos kiderült, hogy 20 éve szerelmes a legjobb barátjába, meleg a szentem. :)
Szakítottam..

mindig anált szeretett volna,
Látens meleg,persze h nem tud nővel csókolózni,vagy hozzá érni.. Menekülj,semmi bajom a melegekkel,de ez gáz,és tök egyértelmű..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!