Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri leélni egy életet csókolózás nélkül?
A párom nem szeret csókolózni, így sosincs, még szex előtt sem,hiába kérem, akkor sem akarja, egyik barátnőjével sem csinálta. Amúgy nem lenne gond a kapcsolatban, mondjuk nincs közös érdeklődésünk, egy munkahelyen dolgozunk, ez hozott össze minket, de teljesen mások vagyunk. Más filmeket szeretünk, zenét, szabadidős tevékenységeket, néha úgy érzem csak a munka tart össze minket, az az egyetlen közös pont.
Nekem annyira hianyzik a csók, hogy majd belehalok, de félek csak ezért mást keresni felesleges, hisz az előző kapcsolataimban is kikopott a csók a kapcsolatból pár év után.
Mielőtt azt írnátok beszéljek vele, már ezerszer próbáltam, de nincs változás, nem akar és kész.

Postázd el nekem:)
Nem fog változni, ő nem igényli. Nem illetek össze más téren sem, ahogy írod.

Hát szerintem nem érdemes így leélni egy életet!
Én exfeleségemmel még több év után is szívesen csókolóztam. Én is szeretem, nem csak szexnél.
Inkább akkor volt kedvem kevésbé, mikor újra elkezdett cigizni(én nem cigizek), úgy azért nem olyan kellemes mikor tiszta cigibűz a másik szájja.
De gondolom nálatok nem ez áll fenn, csak egyszerűen nincs rá igénye.
Nem passzoltok sajnos, így csak szenvedni fogsz...

Igen azért írtam, valószínűleg nincs benne vágy a csók iránt.
Ha neked ez fontos szerintem lépj, nagyon sok férfi szeret csókolózni. És tuti találsz normálisat!

Az nem baj ha kezdesz kiszeretni belőle ő ugyanis egyáltalán nem szerelmes beléd. Csók nélkül milyen előjáték van?
Nincs közös érdeklődésetek, hobbitok sem, a munka az egyetlen közös pont. Ja, ezt úgy hívják, munkatárs. Hiszen azokkal sem csókolózol, nem igaz? Viccet félretéve: szakíts és keress jobbat. Miért neked kéne csók nélkül szenvedni?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!