Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van valami biztos jel amiből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami biztos jel amiből lehet tudni, hogy a párod hűtlen? Elhidegülés, szexuális élet megromlása?

Figyelt kérdés

Nálunk semmi ilyen nem lelhető fel. Együtt utazunk helyekre, jókat röhögünk, mindig hülyéskedünk, de néha beviszi a telefonját a fürdőbe amíg zuhanyzik, vagy ki a konyhába amikor én a nappaliban vagyok. Háttérsztorinak annyit, hogy én az a féltékenyebb tipus vagyok, ő meg az aki nehezen mutatja ki az érzéseit és régebben sajnos belenéztem a telefonjába. Nem most kezdte el hirtelen csinálni, de most van az amikor már végtelenül zavaró.

Ezen kívül nem látok rajta semmit, ezért nem tudom mire gondoljak. Kedves velem, megkérdezi milyen volt a napom, beszélgetünk, kommunikáció azért nem hiányzik. Ennek ellenére azért kérdezem itt ezt mert egyszer-kétszer már szóltam, rákérdeztem és különösebben nem mondott rá semmit és nem akarom már megint zaklatni vele, csak valami kielégítőbb választ szeretnék.

2019. jún. 26. 10:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
En akkor csinaltam ezt, amikor az exem mar olyan szinten feltekeny volt, hogy azert is behisztizett meg veszekedett velem, mert nem mondtam neki, hogy leugrok a ket sarokkal arrebb levo boltba. Pedig soha nem adtam hutlensegre okot meg semmi ilyesmi, de minden kornyezetemben levo nore betegesen feltekeny volt, es inkabb dugdostam a telomat, hogy elkeruljem a vitakat, elhallgattam ezt-azt ilyenek. Erre mit adott Isten o lepett felre.
2019. jún. 26. 12:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Amúgy ha a párom elhidegülne, vagy megromlana a viszonyunk, akkor ez esetben kit érdekel, hogy hūtlen-e vagy sem? Ezek önmagukban elég nagy problémák egy kapcsolatban, ami hatására az ember fontolóra veszi a szakítást.. az már hagyján, hogy mindennek tetejében még hūtlen is. Az ilyen kapcsolatnak így is úgyis vége, ha nem javítanak rajta.
2019. jún. 26. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!