Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a lányoknak? Szerintetek velem van a probléma?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok még soha nem is volt barátnőm, sokan mondják hogy milyen rendes gyerek vagyok, de aztán mégse akar tőlem senki semmit. Szerintem teljesen átlagos vagyok, nálam rondábbaknak is jó csajaik vannak. Ha segít privátban tudok képet küldeni, hogy mégis én lennék ronda?2019. jún. 23. 20:17
1/10 anonim válasza:
Mondják, hogy rendes vagy.
De mondják, hogy nem vagy ronda?
2/10 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy nem akarnak, lehethogy nem veszed észre aZ apró jeleket?
5/10 anonim válasza:
"Szerintetek velem van a probléma?"
Mivel te nem kellesz nekik és nem fordítva, ezért elég valószínű, hogy veled van valami probléma.
Küldhetsz képet privátban.
6/10 A kérdező kommentje:
Akivel szorosabb kapcsolatban vagyok barátilag, szokták mondani, hogy nem vagy te ronda gyerek, megy ez neked, de ennyi, semmi több.
2019. jún. 23. 20:27
8/10 anonim válasza:
Na kíváncsi vagyok hogy nézel ki.küldj képet 😃
Én pl nem tartom l magam szépnek viszont nagyon sokan szépnek tartanak, sokszor nem jól látjuk a dolgokat.
9/10 anonim válasza:
Én meg is kíváncsi vagyok!
Szerintem nem lehetsz ronda, de a kép mindent eldönt. :)
10/10 Barnabas333 válasza:
Mert a mai nők elszállt beképzelt libák, mind azt a pár alfa hím férfit akarja...42f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!