Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindkettőnk párkapcsolata rossz, de vajon én bejövök neki?
Nem èrtem. Ha most összejöttök, akkor egyből átcuccolnál hozzá, mert máshova nem tudsz menni? Vagy mi? Èn ezt a kifogást tökre nem tudom hova tenni.
Bèrelj szobát, keress albèrletet társbèrlővel. Rengetegen vannak így, hogy egyedül nem tudják megfizetni az albèrletet, szóval gyorsan találnál. Ha keresnèl. Ès nem csak a kifogasokat, hogy mièrt maradsz benne a nyakig f.s kapcsolatodban.
A leírtak alapján bejössz neki, de nem biztos, hogy otthagyná a mostani párját miattad. Ezt konkrétan megkérdezni nem nagyon lehet. Az, hogy tetszel neki, még nem jelenti azt, hogy összeköltözne veled egyik napról a másikra. Szóval egy ideig mindenképpen egyedül kellene megoldanod ezt. Vagy összejöttök így és majd lesz valami. De rossz vége is lehet.
Viszont vagy a mostani kapcsolatodat kell helyrehozni, vagy előbb utóbb vége lesz és akkor inkább most legyen vége, amikor van valaki akinek a jelenléte segít.
A leírtak alapján biztos bejössz neki. De nem biztos, hogy ki akar lèpni a kapcsolatából, pláne nem úgy, hogy egyből összeköltözik veled. De nemhogy nem ő, de így mással se fog menni.
Szóval ha rossz a kapcsolatod, akkor vess vèget, keress társas albèrletet, költözz el, ès akkor lesz esèlyed másik kapcsolatra. Így nem. Arról nem is beszèlve, hogy mindenkèpp meg kell próbalnod a saját lábára állni, mert mi van ha a pasid dob ki egyik napról a másikra? Mèsz a híd alá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!