Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előny a lányoknál ha azt mondom hogy "hűséges leszek hozzád"?
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 11:39
11/18 anonim válasza:
Nem előny mert a hűség az alap. Azt nem kell megigérni, megbeszélni. Ebből az jön le hogy amúgy nem vagy az, de most vele kivételt teszel...
12/18 anonim válasza:
Pontosan, akkor előny az, ha be is tartod.
És amúgy, hogyha egy lány nem hűséges valakihez, ugyanúgy jár, mint a negyedik válaszoló fordítva...
13/18 anonim válasza:
Nekem rögtön az jönne le, hogy hűtlen vagy/voltál/leszel.
14/18 A kérdező kommentje:
:) én be fogom tartani :)
2010. júl. 9. 14:18
15/18 A kérdező kommentje:
de én úgy mondtam hogy a pasik/csajok témáról volt szó akkor mondtam hogy nem fogok elhagyni ha ő sem :)
2010. júl. 9. 14:19
16/18 anonim válasza:
Ne tegyél neki olyan kijelentéseket amiket talán nem fogsz megtartani. Ilyen erővel megmondhattad már volna neki, hogy el is akarod majd venni meg gyerekeket akarsz tőle, mert az is jön egy párkapcsolatból idővel. Igazából ezzel csak elijesztesz néhány lányt.
17/18 anonim válasza:
Szerintem nem előny, de nem árt ha tudatosítod bennük, hogy fontosak számodra.
18/18 anonim válasza:
hát én biztos már gyanakodnék, ha valaki ilyet mondana nekem.nem mondani kell, és a hűség amúgy is alapfeltétel egy kapcsolatban. ha ezt már mondani kell, ott már baj van, vagy volt, felesleges hangoztatni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!