Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a helyes megoldás? Tényleg hibás vagyok?
A párommal 2 éve vagyunk együtt és másfél hònap múlva házasodunk össze. Van egy aranyos kiskutyám . Ö a mindenem . Nagyon fontos nekem . Már a kezdetektől tudtam hogy annyira nincs szereti hogy a házba tartom és hogy velem alszik . Hamarosan összeköltözünk és nagyon fog hiányozni a kiskutyám de sajnos nem tudom vinni magammal . Most kertes házba élünk és ráadásul vak is ezért tudom neki itthon jobb . Mondtam a páromnak hogy szeretném vinni azért pár napra majd ,erre ő hogy egy fél évbe egyszer . Probáltam elmondani neki hogy mennyit jelent számomra a kutyus de nem érti és erre mondtam neki hogy más megértene ,ekkor mondott olyant amit nem gondoltam volna ,azt mondta:
Kinek kellene egy ilyen aki azt sem tudja hogy 2+1 mennyi . (Rám mondta és tudom mennyi 2+1)
12-es
Annyit jelent nekem amennyit neked soha nem nem fog senki!!
Emberek! Olvassatok el, hogy miket valaszol a Kerdezo! Milyen agressziv, kritikat nem tur xD Csak azt nem ertem, hogy minek ir ki kerdest, ha nem tudja elviselni masok velemenyet? Agyilag nincs nala minden rendben. Aradozik a kutyusrol es, hogy mar ket eve kapcsolatban vannak a palival, de meg nem sikerult eljutni addig a pontig, hogy a kerdezo ereztesse a parjaval, hogy neki mennyire fontos a kutyaja. Komoly kapcsolat lehet xD
Igy belegondolva, jobban is jar az a kisallat,ha nem megy a kerdezovel. Latszik, hogy nincs minden rendbe vele es azt is latni, hogy a parja nem igazan kedveli a kutyakat. Milyen elete lenne ott?
Kelzeld kerdezo, nekem is van kutyam es nincs szuksegem arra, hogy massal arrol diskuraljak, hogy hova johet velem a kutyam es hova nem. Tudod miert van ez? Mert nem a szam jar, hanem ki is mutatom, hogy szamonra fontos a kedvencem,amit a kornyezetem is erzekel! Nalad ez nem kovetkezett be,mivel a stilusod alapjan valoszinuleg nincs sok baratod es kerulnek az emberek :))
UI: Le is mentettem a kerdesed a hulye hozzaszolasaiddal egyutt. Van egy kulon mappam, aminek az a neve, hogy GYIK-es idiotak. Olykor megnyitom es jokat nevetek az ilyen szanalmas embereken mint te :D
Képes vagyok elmenni nélküle mert neki ez a legjobb . Természetesen a kutyámat választom.
Most akkor a pasi vagy a kutya marad????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!