Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan csaj aki nem rövid kapcsolatot keres?
kezdesz egyre szimpibb lenni :D
amugy ne magadban keresd a hibát ha ez amit írtál mind igaz akkor csak egyszerűen nem volt eddig szerencséd a lányokkal
sajnos mindig kifogom azokat akiknek csak d*gni vagy kihasználni kellek. egyszerűen már félek ismerkedni mert tudom hogy megint ugyanaz lesz...
pár hét, párhónap és vége. pedig nemigazán vágyok alkalmi illetve futó kapcsolatra. és nemtudnak semmitse mondani hogy mi a baj velem.
Testvér én totál megértelek, detto így érzek mint Te:)
Ez ma már olyan tipikus. Egyik haverom azt mondta, hogy csak a férfiaknak vannak igazi érzelmeik:)
Én nevettem rajta,de azóta is egyre inkább kezdek efele hajlani. Nem tudok Neked mit tanácsolni, nekem se megy, de egy biztos: ne ess kétésgbe, mert sokan járnak hasonló cipőben. Keresgélni kell, nyitott szemmel járni, nem lehet minden lány r*banc elvégre,nem?
Feladni nem lehet az biztos, menni kell előre és bízni a szerencsében;)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!