Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban férfiak válaszát szeretném kérni, mert ők
talán másképp látják a dolgokat mint mi nők? Kérem
írjatok véleményeket, mert sokszor nem tudom mit higgyek?
Figyelt kérdés
A párommal két éve vagyunk együtt és szinte sosem vagyunk együtt, hiába élünk együtt.Ő nem egy beszédes tipus, viszont ha itthon van általában vagy gépezik, zenét hallgat, játszik, nézelődik. Hétköznap öt után ér haza. Vagy majdnem mindennap edzeni jár. Szinte sohasem megyünk sehova, az együttlét kicsit túlozva arról szól hogy filmet nézünk, vagy eszünk. Ezalatt míg ő kikapcsol mosok, főzök, takaritok. Szinte már elvárja.Szóval ha felhozom ezeket a dolgokat azt mondja hogy nem ülhet mindig velem itthon, őrizhet. Szval sokszor már nem tudom, hogy most én gondolkozom rosszul? Tényleg erről szól egy kapcsolat? Mert ha igen akkor azt hiszem hogy nem sok értelme. Kérem hogy őszintén válaszoljatok. És tudnotok kell hogy ő tényleg ilyen típus,szóval elvan magával, mindig egyedül volt nem nagyon társasági . Ha -beszélgetünk is csak felszínes dolgokról ritka a mélyebb. És sosem figyel. Ezt onnan tudom, hogy elmondok valamit pl holnap később jövök mert megyek fogászatra , ő rám ir hogy hol vagyok már. És ez sorozatos. Köszönöm a véleményeket.
Igen sajnos nekem is megfordul a fejemben, hogy cseléd vagyok, a másik anyja vagyok. Én sem vagyok egy állandóan eljárogatós típus, de azért néha jó lenne. Vagy jó lenne ha nem a gép és edzés után jönnék én. A másik amit már mondtam neki is hogy kíváncsi lennék ha én tenném ezt hogy munka után barátnöznék és sorozatot néznék stb. Mi lenne. Vagy ha annyit szólnék hozzá mint ő. Csak sokszor magam okolom hogy biztos én vagyok a hibás. Szóval sokszor nem tudom hogy mi a helyes.
2019. jún. 20. 19:55
12/17 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki hogy én szerettem volna hogy hozzánk költözzünk. Én szeretem őt de már egyre többször érzem hogy nem jó így nekem. Nem szeretném elhamarkodni azt hogy emiatt szakítsak. Én tudom hogy ő is szeret engem, csak sajnos szülői hiányosságokból és mintákból is van ez.
2019. jún. 20. 19:59
13/17 anonim válasza:
egy kapcsolat nagyon nem erről szól! tényleg a pót anyukája vagy vagy inkább egy cseléd akit néha-néha megkefél... (de utána neked kell kefélned a wc-ét :D rossz szó vicc :D)
tiszta lapos a kapcsolat és alapból felszínes arról árulkodik hogy alapból igy jöttetek össze azaz rozsaszin köddel...
na most én is szeretek játszani meg gyúrok rendszeresen de azért lenne mindig pár órám a barátnőmre... nem kell minden nap kirándulni de hétvégén el lehet menni pár órára meg azért hétköznap is... 5-kor haza jön... 6-7 fele elmentek valahova egy kicsit és pl nem gyúr az nap... mert azt sem lehet mindennap mert akkor csak elégeti az izmokat... a játék szintúgy kell szünetet hagyni... elmenni moziba pár éve jó filmeket adnak mindig... vagy bárhová...
egyértelmű nem te gondolkozol rosszul.. hanem a párod..
2019. jún. 20. 20:07
14/17 érdeklődő63 válasza:
jó nagy tahó kehet az élettársad. igazi betonfejű paraszt. sőt lehet meleg is ha helyetted az edző terembe eszi a fene állandóan. igen te gondolkodol rosszul mert eltűröd a cseléd sorsodat mellette. nem tudsz normális embert keresni egy ilyen tróger helyett aki lenéz meg megaláz? ugyanis ez az egyetlen megoldás a problémádra. eltakarítani.
2019. jún. 20. 20:16
15/17 anonim válasza:
Mindkèt kèrdèsedre vàlaszolnèk:
,,Elsősorban férfiak válaszát szeretném kérni, mert ők talán másképp látják a dolgokat mint mi nők?"
Igen, elsősorban fèrfiak válaszát kèred.
,,Kérem írjatok véleményeket, mert sokszor nem tudom mit higgyek?"
Igen, sokszor nem tudod mit higgyèl.
2019. jún. 20. 21:09
16/17 anonim válasza:
A cselédje vagy akit megdug, ha úgy van kedve.
Jó ez így neked?
2019. jún. 20. 22:53
17/17 anonim válasza:
A kulcsszó érdekérvényesítés. Hívd el a parkba pinikezni. A kutya-tartás jut eszembe példaként. Milyen jó egy kis szőrgombóc, de bizony egy kezdőnek sok fejtörést okozhat, és nem csak happy. Szétrágott papucs, cipő. Megrágott kanapé. Ezek jelzédek a kutyus részéről, hogy unatkozik. Minden nap le kelé mozgatni az energiáit, nem csak enni kell adni, neki, és nem csak megvakarni a füle tövét, ha kedved van hozzá. Bizony így nyáron reggel négy-ötkor megyünk futni a hőség miatt. Ezt azért írtam, még a kutya sem viseli a viszonylagos jólétet, kap kaját, meg simit. Vágyik a kimozdulásra, idegen szagokra, fajtársai látványára...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!