Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem rosszul bánik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem rosszul bánik velem és azon kaptam magam hogy jól esik más nők szép viselkedése velem?

Figyelt kérdés

A feleségem a gyerekünk születésétől 3 éve nagyon csúnyán bánik velem. Üvöltözik, lejárat mások előtt, rosszakat mond rám az utca közepén. Mindketten diplomás emberek vagyunk, nem jellemző rá az effajta viselkedés! Megbeszéltük, hogy ő babázni fog, így én teremtem majd meg kettőnk fizetését. Emiatt 7-re érek haza minden egyes nap és sajnos sok szombaton is dolgozom. Ezt tudta ő is, belement!

Pl a szomszédok előtt üvölt velem, hogy “megmondtam hogy nyírd le a füvet te b@rom, lesz@rom hogy fáradt vagy, ez a dolgod, nem csinálsz semmit”

Természetesen amit tudok megcsinálom, de nem fogok napi 12 óra munka után porszívózni meg mosogatni, míg ő otthon van egész nap.

Soha nem érdekeltek más nők de tényleg! Nem az a típus vagyok. Mindig a feleségem mondta, hogy ez vagy az a nő flörtölt velem és tetszem neki. Én ezeket észre se vettem! Meg mondogatja hogy ennek vagy annak a barátnőjének mennyire bejövök, mert mondta neki részegen milyen jó pasi vagyok.

Nem is érdekeltek ezek, inkább kínos volt. De mostanában a sok szídás után azon kaptam magam, hogy örömmel beszélgetek más nőkkel és nagyon jólesik a közeledésük, amilyen szépen beszélnek velem. Azt vettem észre hogy fülig ér a szám egy ilyen után és férfinek érzem magam. Egyszerűen jól esnek a kedves szavak amiket mosolyogva, csillogó szemekkel mondanak nekem. A feleségem már csak lenézően és dühösen tud rámnézni sajnos, mindenben hibát talál.

Nem fogom megcsalni a feleségemet, nem lennék képes ilyesmire, de egyszerűen nem változik meg! Küldtem terápiára is, de kizárt a házból miatta. Járt valaki hasonló helyzetben? Van kiút ebből?

2019. jún. 20. 18:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

#7-es, attól, hogy valaki bölcsibe/oviba adja a gyerekét, mert vágyik a felnőtt társaságra, attól nem lesz rosszabb anya. De az, hogy valaki mártírkodik, hogy ő feláldozza az életét a szent anyaság oltárán és emiatt úgy érzi, hogy tök jogos, hogy sárkány legyen, na az azért nem úgy van. Senkinek nincs joga pl. baromnak hívni a párját és úgy beszélnie vele, mint egy darab sz@rral, vagy egy utolsó senkivel.

Ha valaki nem bírja ki otthon a gyerekével 3 évig, akkor ne maradjon vele otthon. Rengetegen visszamennek dolgozni a kicsi mellől.

2019. jún. 20. 21:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld magad a kérdező helyébe ezekben a szituációkban:

"Üvöltözik, lejárat mások előtt, rosszakat mond rám az utca közepén."

"szomszédok előtt üvölt velem, hogy “megmondtam hogy nyírd le a füvet te b@rom, lesz@rom hogy fáradt vagy, ez a dolgod, nem csinálsz semmit” "

Te mit éreznél? Ez a viselkedés elfogadható valakitől, mert nem bírja azt az életet, amit Ő választott? Ezek már nem olyan dolgok, amit ki lehet magyarázni, hiába szeretted volna megmutatni a helyzetet a másik oldalról. Mindennek van határa. Nem vagyok szuper nő, alapvető dolgokról beszélgetünk, mint szeretni és tisztelni azt, akivel úgy döntöttünk, hogy családot alapítunk.

2019. jún. 20. 22:01
 13/14 anonim ***** válasza:
24%

"de nem fogok napi 12 óra munka után porszívózni meg mosogatni, míg ő otthon van egész nap."

Mert a feleség nem dolgozik otthon 12 órát vagy még többet?

Ne értsétek félre, eszem ágában sincs a nőt védeni, de szerintem az éremnek két oldala van. Kicsit bűzlik nekem ez a 7 napból 6-ot 12 órázom. Vagy miért nem mondja a férj, hogy jól van drágám, ma időben hazajövök, vigyázok a gyerekre, addig te tudsz takarítani, füvet nyírni, stb?

Válságban van a kapcsolat, nem is kicsit, de ahhoz, hogy ide kerüljön 2 ember kell. Mindig két emberen múlik a dolog!

2019. jún. 20. 22:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Igazából őt is meg lehet érteni de akkor is nem ok arra hogy téged megalázzon mert nem érzi jól magát vmi miatt. Lekell ülni megbeszélni ennyi. Am te nem az a flörtölős típus vagy eleve oka sem lenne így viselkedni. Sztem ez már kínos ciki ahogyan ő viselkedik. Pláne ha a terapiasem használ én már rég elváltam volna tőle.
2019. jún. 21. 03:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!