Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem rosszul bánik velem és azon kaptam magam hogy jól esik más nők szép viselkedése velem?
A feleségem a gyerekünk születésétől 3 éve nagyon csúnyán bánik velem. Üvöltözik, lejárat mások előtt, rosszakat mond rám az utca közepén. Mindketten diplomás emberek vagyunk, nem jellemző rá az effajta viselkedés! Megbeszéltük, hogy ő babázni fog, így én teremtem majd meg kettőnk fizetését. Emiatt 7-re érek haza minden egyes nap és sajnos sok szombaton is dolgozom. Ezt tudta ő is, belement!
Pl a szomszédok előtt üvölt velem, hogy “megmondtam hogy nyírd le a füvet te b@rom, lesz@rom hogy fáradt vagy, ez a dolgod, nem csinálsz semmit”
Természetesen amit tudok megcsinálom, de nem fogok napi 12 óra munka után porszívózni meg mosogatni, míg ő otthon van egész nap.
Soha nem érdekeltek más nők de tényleg! Nem az a típus vagyok. Mindig a feleségem mondta, hogy ez vagy az a nő flörtölt velem és tetszem neki. Én ezeket észre se vettem! Meg mondogatja hogy ennek vagy annak a barátnőjének mennyire bejövök, mert mondta neki részegen milyen jó pasi vagyok.
Nem is érdekeltek ezek, inkább kínos volt. De mostanában a sok szídás után azon kaptam magam, hogy örömmel beszélgetek más nőkkel és nagyon jólesik a közeledésük, amilyen szépen beszélnek velem. Azt vettem észre hogy fülig ér a szám egy ilyen után és férfinek érzem magam. Egyszerűen jól esnek a kedves szavak amiket mosolyogva, csillogó szemekkel mondanak nekem. A feleségem már csak lenézően és dühösen tud rámnézni sajnos, mindenben hibát talál.
Nem fogom megcsalni a feleségemet, nem lennék képes ilyesmire, de egyszerűen nem változik meg! Küldtem terápiára is, de kizárt a házból miatta. Járt valaki hasonló helyzetben? Van kiút ebből?
#7-es, attól, hogy valaki bölcsibe/oviba adja a gyerekét, mert vágyik a felnőtt társaságra, attól nem lesz rosszabb anya. De az, hogy valaki mártírkodik, hogy ő feláldozza az életét a szent anyaság oltárán és emiatt úgy érzi, hogy tök jogos, hogy sárkány legyen, na az azért nem úgy van. Senkinek nincs joga pl. baromnak hívni a párját és úgy beszélnie vele, mint egy darab sz@rral, vagy egy utolsó senkivel.
Ha valaki nem bírja ki otthon a gyerekével 3 évig, akkor ne maradjon vele otthon. Rengetegen visszamennek dolgozni a kicsi mellől.
Képzeld magad a kérdező helyébe ezekben a szituációkban:
"Üvöltözik, lejárat mások előtt, rosszakat mond rám az utca közepén."
"szomszédok előtt üvölt velem, hogy “megmondtam hogy nyírd le a füvet te b@rom, lesz@rom hogy fáradt vagy, ez a dolgod, nem csinálsz semmit” "
Te mit éreznél? Ez a viselkedés elfogadható valakitől, mert nem bírja azt az életet, amit Ő választott? Ezek már nem olyan dolgok, amit ki lehet magyarázni, hiába szeretted volna megmutatni a helyzetet a másik oldalról. Mindennek van határa. Nem vagyok szuper nő, alapvető dolgokról beszélgetünk, mint szeretni és tisztelni azt, akivel úgy döntöttünk, hogy családot alapítunk.
"de nem fogok napi 12 óra munka után porszívózni meg mosogatni, míg ő otthon van egész nap."
Mert a feleség nem dolgozik otthon 12 órát vagy még többet?
Ne értsétek félre, eszem ágában sincs a nőt védeni, de szerintem az éremnek két oldala van. Kicsit bűzlik nekem ez a 7 napból 6-ot 12 órázom. Vagy miért nem mondja a férj, hogy jól van drágám, ma időben hazajövök, vigyázok a gyerekre, addig te tudsz takarítani, füvet nyírni, stb?
Válságban van a kapcsolat, nem is kicsit, de ahhoz, hogy ide kerüljön 2 ember kell. Mindig két emberen múlik a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!