Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megütött a barátom, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütött a barátom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap elött egy régi legjobb barátommal találkoztam,akivel egész este együtt voltunk,sétáltunk,beszélgetünk,még csak nem is ittunk.Erről szóltam a pasimnak,tehát tudott róla!Nem volt ellenére,mondta érezzük jól magunkat.Ő jött értem másnap reggel,bár én erről nem tudtam.Elég idegesnek tűnt.A haverom is látta rajta,szvl adott két puszit,mint nagyon jó barát,megöleltük egymást és haza is utazott.A pasim mondta,hogy azonnal szálljak be a kocsiba,egész úton veszeledtünk,hogy ez tuti több mint barátság és,hogy én mekkora alantas k.. vagyok stb.Mikor hazaértünk,kiszáltunk a kocsibol,bementünk a házba,és felpofozott.Na én erre k.. ideges lettem és visszaütöttem és mentem a cuccaimért,hogy megyek anyáékhoz lakni,hiába az én lakásom...Erre még idegesebb lett,és nem pofont adott hanem bordán utött ököllel és combon rugott.Igazából olyan ideges voltam ,hogy csak mára kezdett el igazán fájni.Ott hagytam a cuccomat,a telefont hoztam el csak.Azóta hívosgat ,és barátnőimen keresztül zaklat.Nos,én azt gondolom,nem csináltam olyan megbocsáthatatlan bűnt sőt..Ez teljesen normális,főleg ,hogy a haverom házas és ovis korunk óta ismerjük egymást.Nem is merem neki elmondani,mert szétverné a “pasim” fejét.Nyilván szakítok vele,már megis tettem csak nem mondtam neki,de tervezem es másik pasi jelenlétében,mert szerintem “ez” már képes lenne engem agyonverni..Ti mit tennétek a helyemben?

Én 25/L ő pedig 26/L és lassan egy éve “vagyunk” együtt

2019. jún. 19. 10:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
79%
#11.21 És te komolyan veszed a saját kérdésed? Pasiról beszélsz, aki a kérdésed alján 26/L.
2019. jún. 19. 11:23
 22/32 A kérdező kommentje:
Istenem ,elírtam egy betűt,zavarja a szemed látom.Na szvl Én jómagam ÉNNN 25 éves és nő nemű!A “pasim” azert van idezojelbe mert mar nem az huha :0 26 éves HÍMNEMŰ!Tehat nem nő hanem pasi,férfi,fiú,kan :0
2019. jún. 19. 11:35
 23/32 A kérdező kommentje:
Nem a pasi”m” hmm
2019. jún. 19. 11:36
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj tőle, éa vissza se nézz. :( Nem normális az ilyen.. Engem is megütött az exem egyszer, adtam neki egy esélyt,megütött újra. Na akkor mondtam, hogy pá. 24L
2019. jún. 19. 11:41
 25/32 A kérdező kommentje:
Igazad van,hiába jönnek sokan azzal ,hogy mindenki érdemel másik eselyt
2019. jún. 19. 11:43
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen ember nem érdemel második esélyt mert egyszercsak azon kapod magad, hogy naponta elver
2019. jún. 19. 11:58
 27/32 A kérdező kommentje:
Persze,már beszéltem pár ismerőssel,hogy holnap elkísérnek
2019. jún. 19. 12:15
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Te hagytad ott a lakásod?

Menj vissza apaddal vagy valakivel es dobd ki és jelentsd fel.

2019. jún. 19. 12:30
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Először is látlelet. Mert ha el is hagyod ki tudja nem e durvul be. Jobb lesz ha lesz ennek "nyoma" papíron is. Aztán felhívod vagy írsz neki, hogy 24 órája van kiüríteni a lakásból a cuccait és elhúzni a belét külömben a látlelettel együtt mész a rendőrségre és azokkal teteted ki feljelentéssel együtt. És ugyanúgy fogsz tenni ha esetleg a szakítás után netán zaklatni akadna kedve.

Persze igaza volt abban, hogy ideges volt. Te nem lennél ha ő az egész éjszakát egy nőnél töltené? Biztos mosollyal fogadnád. Mondjuk nem értem, hogy 25 évesen ezt meg kell neked magyarázni.

De az, hogy megütött ráadásul ököllel és még rúgott is az már megbocsáthatatlan. Ezzel megmutatta mi várható tőle kiélezett helyzetben. Vagyis ki kell dobdob.

2019. jún. 19. 14:04
 30/32 A kérdező kommentje:
Hát hogyha ovis koruk óta ismerik egymást,és a csaj házas mint ebben az esetben a legjobb barátom,és még azt hozza sá tettem,hogy ismerik is egymást nem keves ido ota..nem lennek az,a kapcsolatban az egyik legfontosabb a bizalom
2019. jún. 19. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!