Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az én drága férjem?
Éjszaka rosszul lettem, baromira elszállt a vérnyomásom, nagyon fájt a fejem, hánytam. Végül sikerült nagy nehezen egy kicsit aludnom. Reggel ugyanolyan rosszul voltam, elmondtam neki, hogy mi volt éjjel. A tíz éves kisfiam puszilgatott, odahozta a papucsom, segített. A férjem annyit nem kérdezett, hogy hozzon e gyógyszert. Mondtam neki, hogy vigyen ki az orvoshoz reggel 8ra. Erre közölte, hogy neki a töke tele van azzal, hogy én plusz programokat csinálok neki, meg miattam át kell szerveznie a napját. És amúgy is hozzá 8ra mennek. És hogy én mindig kitalálok valamit, hogy mi bajom és csak sajnáltatni akarom magam, mert ez a magas vérnyomásos dolog egy megfoghatatlan valami, úgyhogy nekem leginkább a fejemmel van a probléma. És amúgy is ott a kocsi, üljek bele és menjek. Csendben megjegyeztem, hogy szerintem 5 percet tud várni az illető, illetve akkor elmegyünk 5 perccel hamarabb. Kocsit pedig inkább nem vezetnék, mert gyalog sem bírok menni, ne menjek be a forgalomba a gyermekemmel a hátam mögött. Mondtam neki, elmegyek a patikába és veszek fájdalomcsillapítót, aztán kész. Ugyanis elfogyott itthon. Annyit sem kérdezett, hogy ne hozzon e ő. A délelőtt még rám nem kérdezett, hogy élek e még.
De ezt egyszerűen nem tudom hová rakni, hogy az ügyfele ennyivel fontosabb, mint én.
Nem normális a férjed, de te választottad, úgyhogy te sem lehetsz az!
Ide ki bírtad írni a kérdést, akkora nagy bajod azért mégsem lehet. Ha meg igen, miért nem mentél el orvoshoz ma???
2 napig feküdtem, lázasan.. meg se kérdezte, hogy hozzon egy pohár vizet..
azóta elhagytam..
Igen, igaz, amit a 13-as is ír, hogy túlságosan a férjed által akarod megszerezni, amit az ő megkerülésével is lehet.
Ez egy csomó dologra igaz lehet az érzelmi jólétedtől a kisebb leterheltségedig.
Nem kell, hogy ő is akarja ezeket, sőt, ha útjában áll ezeknek, akkor hagyd ki őt az egészből!
Nem szükséges megszerezned a jóváhagyását!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!