Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lúzerség a lányok szerint szobát bérelni?
Kimondta venni kell lakàst.
De könyörgöm egy 30 èves FELNŐTT FÈRFI ne tinit meg egyetemistàt jàtszon màr.
Benne van a nevèben FÈRFI.
Amùgy hogy tervezed,hogy felviszel csajt?
Majd ott fog sikongatni meg reszketni miközben a màsik szobàban a haverod meg a pàrja dug.
Roppant romantikus ès minden nő àlma,biztos vagyok benne,JA NEM.
Nem tud kimenni egy szàl pinàba nem tud otthonosan jòl kènyelmesen èreznie magàt mert màs fingját szagoljàtok.
Nem èrtem olyan igènytelen a mai fèrfitàrsaim meg megrekedtek 19 èves szinten,jò nekik a szoba,utazni se akarnak.
Komolyan iszonyat unalmasak sajnos,ezt a nők is mondjàk,a magyar palik elkèpesztően kisfiùk,semmi cèl,lùzergondolkodàs.
Mielőtt kapok savat,fèrfikènt ìrom ezt.
32F
Én jártam ilyen férfival, rengeteget keresett(500netto), de szobàt bérelt a bulinegyedben, mert ott lakást nem engedhetett volna meg, de elmenni nem akart, mert minden közel volt.
Nem túl nyerő az egész, 30 volt, csupa tizenhúsz éves lakótárssal, elvileg vastag, gyakorlatailag minden hallatszik falakkal!
Volt van 6 lakótársa, 6 nmes szobája volt, amit egy ágy töltött ki.
Frusztrált, de nem volt borzasztó annyira, hogy ejtsem a pasit.
A kapcsolatunk alatt elköltözött a bulinegyedből és egy rendes, erkélyes zöldövezeti nagyobb szobát bérelt, 2 db felnőtt lakótárssal.
Így sokkal inkább rendben volt a dolog, már egyáltalán nem
zavart, pedig nekem lakásom volt.
Azért fizetett szobát, mert lakásra gyűjtött.
Már ott lakik szerintem, egy év telt el, a szobàt olyan 50ből kihozta, mellé 50 minden másra kajával együtt, szépen összejött a lakásosdi neki.
épp tegnap olvastam egy szakértői véleményt arról, h. Mo.-n mennyire fontos már a csajozáshoz is, h. egy ffinak egzisztenciája és főleg saját kecója legyen.
mivel ez egy tradicionális társadalom, ahol a magánlakások dominanciája 90% fölötti, és a bérlakásszektor a fővárosban megfizethetetlen, vidéken meg gyakorlatilag nem létezik, a kormány családpolitikája meg a familialitás mentén szerveződik, vagyis durván családközpontú, és azok igényelhetik a csok-ot is, akik házasok, gyereket vállalnak.
szóval azért röhögnek ki, mert ezek magyar nők, a patriarchális magyar társadalomban szocializálódtak.
egy nyugat-európai nő nem röhögne ki, mert ott a belföldi mobilitás is gyakori, emiatt kevesebb ember rendelkezik saját ingatlannal, és többen bérelnek, akár egy szombát.
berlinben például úgy elszálltak a bérleti díjak, hogy örül, aki egy szobát meg tud fizetni.
Nyugat euròpai nő ha fizetnènek se kellene.
Ocsmàny mind igènytelen hàtizsàkos frodó.
Nyilvàn ott nem szòlnak mert a piaci èrtèkük a kelet euròpai(magyar,orosz,ukràn) nők làba nyomàt se csòkolhatnàk meg.
Mièrt jönnek ide csajozni nyugatròl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!