Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lány vacsira való meghívás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány vacsira való meghívásra azt válaszolja, hogy nem tudja hogy alakul a jövőhete, majd visszatérünk rá, ez lerázós szöveg?

Figyelt kérdés
2019. jún. 16. 13:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

Töröld ki, és keress mást, vagy csak az utóbbi.

Nem tudja hogy alakul a jövőhete... Hát most alakítanátok, vak ez a nő?

2019. jún. 16. 15:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyben úgy lennék vele, hogy megtettem az első lépést. Ha már nem mondott rá konkrétumot és utólag nem írt vissza, hogy pontosítson, akkor vedd lerázásnak. Ne alacsonyítsd le magad kaparással! Több, mint eleget tettél. Ha nem, hát nem! Egy nő előtt sem kell térden kúszni!
2019. jún. 16. 20:00
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
Innentől ha akar valamit, teperjen ő.
2019. jún. 16. 20:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem lerázós szöveg. Ha örömmel fogadná a közeledésedet mindent félredobna, hogy ráérjen veled találkozni. Tudod, az embernek arra van ideje, amire csinál magának.
2019. jún. 16. 21:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát ja, amúgy meg lehetne zabálni 9kor is épp, és akkor a bele is tele, meg a pasival is találkozik.
2021. aug. 6. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!