Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezej alapján miért nem kìvánom a férjemmel a szexet?

Figyelt kérdés
Sajnos történt a férjem és köztem a házasságunkban, egy meg csalás ami az ên részemről történt. Egy másik fiúval egy csók.Azóta a férjemmel sikerült át beszélgetni a dolgokat de máskor is ez volt a fő probléma hogy nem vol meg egymásra a közössen kettesben eltöltött idő amióta gyerek van.És annyira el távolodtunk egymástól hogy már,csak a szex ami működött közöttünk.De most máraz sems esik,jól amióta a másik fiúval közeledtünk egymáshoz.
2019. jún. 14. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

És mikor történt ez az ominózis csók? Mennyi idősek vagytok? Marmint ti meg a srác.

Azért nem kívánod, mert nem a férfit latod benne hanem az apát aki viszi a gyereket ide-oda, füvet nyír, boltba jár.

Nem azt a férfit aki leszedi a fehérneműt rólad azonnal. Már nem nőként és férfiként működtök együtt, elfelejtettétek hogy azok vagytok. Csak anya meg apa meg gyerek van. Olyan pedig sosincs hogy te és én.

2019. jún. 14. 14:24
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Azért nem kívánod, mert már semmi nem köt a férjedhez. Nem szereted és a kapcsolat menthetetlen. Hagytátok, hogy elnyomják a kapcsolatot a szürke hétköznapok, nem fektettetek bele elég energiát. Így elmúlt a szerelem és már szabadulnál ebből a kapcsolatból, ezért csaltad meg. És ezért nem jó a szex sem, konkrétan már idegenek vagytok szeretet és szerelem nélkül.
2019. jún. 14. 14:24
 3/5 A kérdező kommentje:
A fiatalabb srác ő egy êvvel fiatalbb mi t ên ő 23-éves én pedig 24.
2019. jún. 14. 14:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Én nem hagytam volna hogy szürkévé válljonak a hétköznapok csak sajnos ugye hiába akartam én változtatni ha ő nem hajlott rá.Sőt a gyerekkel való hozzá állásán is volt rengeteg vita mivel sajna nem épp viszi ide oda.
2019. jún. 14. 14:59
 5/5 anonim ***** válasza:
gondolom 20-21 évesen házasodtál össze a gimis barátoddal. Ennél nagyobb baklövést nem lehet elkövetni, főleg nem hogy egy férfinek teszed tönkre a lelkét. Ebből bizony ki kell szállni. Emlékszem találkoztam egyszer egy nálam fiatalabb lánnyal talán 3 év különbség volt köztünk akkor ő 14 én meg 17 voltam , felvettem 1 évre vele a kapcsoltatott interneten aztán el is elárulta mennyire be jöttem neki , egy csomó közös dolgot szerettünk stb.. De a drága anyukája nem engedte a velem való beszélgetést, meg hát volt valami nyomi barátja is.Na mind1 jó volt ezt le írni. :D
2019. jún. 14. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!