Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezej alapján miért nem kìvánom a férjemmel a szexet?
Figyelt kérdés
Sajnos történt a férjem és köztem a házasságunkban, egy meg csalás ami az ên részemről történt. Egy másik fiúval egy csók.Azóta a férjemmel sikerült át beszélgetni a dolgokat de máskor is ez volt a fő probléma hogy nem vol meg egymásra a közössen kettesben eltöltött idő amióta gyerek van.És annyira el távolodtunk egymástól hogy már,csak a szex ami működött közöttünk.De most máraz sems esik,jól amióta a másik fiúval közeledtünk egymáshoz.2019. jún. 14. 14:10
1/5 anonim 

válasza:

És mikor történt ez az ominózis csók? Mennyi idősek vagytok? Marmint ti meg a srác.
Azért nem kívánod, mert nem a férfit latod benne hanem az apát aki viszi a gyereket ide-oda, füvet nyír, boltba jár.
Nem azt a férfit aki leszedi a fehérneműt rólad azonnal. Már nem nőként és férfiként működtök együtt, elfelejtettétek hogy azok vagytok. Csak anya meg apa meg gyerek van. Olyan pedig sosincs hogy te és én.
2/5 anonim 

válasza:

Azért nem kívánod, mert már semmi nem köt a férjedhez. Nem szereted és a kapcsolat menthetetlen. Hagytátok, hogy elnyomják a kapcsolatot a szürke hétköznapok, nem fektettetek bele elég energiát. Így elmúlt a szerelem és már szabadulnál ebből a kapcsolatból, ezért csaltad meg. És ezért nem jó a szex sem, konkrétan már idegenek vagytok szeretet és szerelem nélkül.
3/5 A kérdező kommentje:
A fiatalabb srác ő egy êvvel fiatalbb mi t ên ő 23-éves én pedig 24.
2019. jún. 14. 14:54
4/5 A kérdező kommentje:
Én nem hagytam volna hogy szürkévé válljonak a hétköznapok csak sajnos ugye hiába akartam én változtatni ha ő nem hajlott rá.Sőt a gyerekkel való hozzá állásán is volt rengeteg vita mivel sajna nem épp viszi ide oda.
2019. jún. 14. 14:59
5/5 anonim 

válasza:

gondolom 20-21 évesen házasodtál össze a gimis barátoddal. Ennél nagyobb baklövést nem lehet elkövetni, főleg nem hogy egy férfinek teszed tönkre a lelkét. Ebből bizony ki kell szállni. Emlékszem találkoztam egyszer egy nálam fiatalabb lánnyal talán 3 év különbség volt köztünk akkor ő 14 én meg 17 voltam , felvettem 1 évre vele a kapcsoltatott interneten aztán el is elárulta mennyire be jöttem neki , egy csomó közös dolgot szerettünk stb.. De a drága anyukája nem engedte a velem való beszélgetést, meg hát volt valami nyomi barátja is.Na mind1 jó volt ezt le írni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!