Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm erősebb nálam, ezt hogy kezeljem?
Élvezi a szitut, amúgy valamennyire én is ,csak a sok hülye társadalmi kényszer tud néha lehúzni.
Én szép lassan elfogadom úgyis, hogy ő az erősebb. Ő meg rendes mert mások előtt nem cikiz ezzel, ez csak a mi kis titkunk. Házon kívül hagyja hogy én irányítsak, de a 4 fal között a hálószobában ő uralkodik fölöttem.
Van egy hasonló problémám, az én párom n sportol és magas, vézna fajta. Én is magas vagyok, de van rajtam rendes izomtömeg, mert súlyt emelek. Ő épp hogy 70 kiló, én 72 vagyok. Szélesebb a hátam, a vállaim, stb. Kezd egyre jobban zavarni, nem férfias nekem.
28n
A barátnőmet nem zavarja, ő ezt élvezi, nem egy nagy darab egyébként. Mondta, hogy az eddigi pasijai mind erősebbek voltak nála és velük nem élvezte úgy a szexet, mint velem. Azt hitte korábban, h magát a szexet nem szereti, de rájött, hogy csak az volt a baja, hogy nem ő a domináns.
Nekem előtte nem volt barátnőm, ő vette el a szüzességem.
Nagyon sok bizalmas dolgot meg tudunk beszélni.
A külvilág felé azt mutatjuk, hogy én vagyok az erősebb. Mert nem látszik amúgy ő olyan erősnek.
Cipekedésben jó vagyok, általában együtt szoktuk az ilyesmit csinálni. Olyan még sosem volt, hogy valaki ránk támadt volna, szóval nem kell aggódni.
Néha azért valamit ki kéne találni, hogy annyira ne érezze magát nyeregben, nagyon élvezi, hogy mennyire domináns és otthon mindig az van,amit ő akar.Nem tudom, honnan van benne ennyi erő, mert nem látszik rajta, egyáltalán nem izmos.
Fejeld néha orrnyergen, attól egy időre elgyengül. Amúgy szedj fel egy kis izmot.
32/f
Nekem még nem volt kulcskérdés soha, hogy ki hány kiló, centi és hogy tud bírkózni.
Néha mondanak ilyen bölcsességeket, hogy 100 kg alatt nem férfi S fé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!