Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szánalmas ha egy pasi megcsalt és utána térdenállva és sírva könyörög hogy fogadjam vissza?
Figyelt kérdés
mert elvileg megbánta amit tett és aztmondja hogy ő szeret2010. júl. 8. 16:38
11/14 anonim válasza:
Mi lenne, ha visszafogadnád, aztán megleckéztetnéd, végül kirúgnád. Vagy ennyire nem vagy aljas? :)
12/14 anonim válasza:
Az,szánalom a köbön.Nem maga a bocsánatkérés,mert az alap,hanem ahogyan előadja.Az ilyen pasik undorítóak.Egyébként az esetek jelentős százalékában újra megteszik,szóval ne hatódj meg a könnyeitől!
13/14 anonim válasza:
Nem férfi módjára kért bocsánatot..szánalmas és túl van dramatizálva.Szarul csinálja és kedves kérdező ezen a ponton kéne elgondolkodni ahogy előadja magát.Számomra ez pont az ellenkezőjét jelenti:könyörgök ennek a bolondnak úgyis beveszi én meg tovább játszhatok,mert a legtőbb hűtlen így próbálja hülyének nézni és megvezetni a másikat.Én is jártam hasonló helyzetben,igaz az akkori párom elég érett felfogású férfi volt,az utóbbi időben kihülőben volt a kapcsunk részemről,egyre kevesebbet foglalkoztam vele,elhidegűltem tőle mire egy szép estén arra értem haza hogy nincs itthon,ekkor már külön aludtunk meg ilyenek tudtam hogy nőnél van.Reggel hazajött és leűltem vele bevalotta a szemembe hogy igen megcsalt mert elhanyagoltam,nem figyeltem rá és én üldöztem bele egy másik nő karjaiba,ő mindent őszintén elmondott esze ágába nem volt könyörögni,és pont az ellenkező hatást érte el megsimogattam és azt mondtam igazad van de veled maradok,így hát pont h én bántam meg amiért így bántam vele.De neki volt oka hogy félrelépjen.Azóta nem tette meg.:)
14/14 anonim válasza:
ha megcsalt, akkor nem szerethet annyira. biztos nem jött össze neki azzal a másik csajjal, akivel átkurt téged. aztán most meg csajhiánya van. ez a lényeg... vigyázz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!