Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben ki a hibás? Kit lehet okolni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy alig 2 honappal ezelőtt durva vita hevében szétmentünk a párommal. Hazaküldtem. Egy hétig nem beszeltünk és olyan nyugodt voltam. Aztán 1 hét elteltével rá írtam egy dolog miatt ami fontos volt. Akkor írta hogy elveszetette a jól fizető állását mert a kapcsolatunk megmenetésén volt inkább minthogy határidőre leadja a munkáját. Akkor úgy volt hogy végleg kidobtam. Utána pár hét múlva mégis békülésre hajlottam mielőtt a másik munkáját is elvesztené. Erre most azt állítja miattam történt az egész mert én voltam a szemét és nem vele foglalkoztam. Most újból ott vagyok hogy megint szakítás lesz a vége és már nem is fog érdekelni hogy elveszti a meg meglévő munkahelyet ahonnan már hetek óta nem kapott munkát mert oda is késve adta le a munkáját. Az elvesztett helyett pedig nincs neki jelenleg másik és most én tartom őt.2019. jún. 13. 11:25
11/17 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat
2019. jún. 13. 20:09
12/17 anonim válasza:
Épp a gyerek miatt lenne fontos rendbetenni az életedet. Ilyen jövőt szánsz neki?
13/17 A kérdező kommentje:
Nem dehogy! De jelenleg nem megy egyedül mert ha nem segít be pár hónapig ha lesz munkája akkor nem jövök egyenesbe anyagilag. Már elküldtem volna.
2019. jún. 14. 09:21
14/17 anonim válasza:
HA lesz munkája, de egyelőre te tartod el. Élmény lesz gyerek mellett még őt is eltartanod. Vagy mikor talál munkát lelép.
15/17 anonim válasza:
Egyébként sem logikus, mert amit most ráköltesz, azt félre is tehetnéd.
16/17 A kérdező kommentje:
Énis jobb szeretném félre tenni a ráköltött pénzt. De sajnos nem megy. Kevését is kapok és az albérlet pénzzel is meg leszek csúszva pár hónapig. Még az a szerencsém hogy a tulaj megértő. Így a megtakarításomból kell majd kifizetnem az elmaradt összeget. De remélem lesz munkája mert akkor nem nyúlok a pénzemhez. Bár azt is feléljük ha kiteszem a szűrét.
2019. jún. 14. 14:32
17/17 anonim válasza:
Abból amiket leírtál nekem az jön át, hogy valaki vagy esetleg mindketten eléggé önzőek vagytok. Szakítsatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!