Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan szülő, aki örülne annak, ha a negyedikes gimnazista (utolsó éves) lánya tanév közben összeköltözne a 10 évvel idősebb párjával?
ha egy szülő, különösen egy anya kifejezetten örül ennek, az mit jelent szerintetek?
tehát a szitu: a pasi (30 körüli) felveti a lánynak 2-3 hónapos együttjárás után, hogy költözzenek össze, a lány nem biztos benne, hogy ez jó ötlet, bizonytalan.
de a lány anyja meghallva ezt, kifejezetten örül, és bátorítja a még tanuló, tehát nem dolgozó, érettségi előtt álló lányát, hogy költözzön csak össze a 30 körüli párjával.
nem vagyok érintett, csak hallottam ilyet.
nem akarok senkit befolyásolni a személyes véleményemmel, de talán sejtitek.
mit gondoltok ti? indokoljátok is meg.
Vagy rossz a kapcsolatuk és költséges anyunak a lánya vagy jól ismeri a hapsit és örülne, hogy rá bízhatja a lányát.
Nehéz ennyiből megítélni.
32/f
2 vagy 3 hónap alatt nem tudom mennyire lehet "jól megismerni" valakit.
ezalatt pár alkalommal találkozhattak csak, a földrajzi távolság okán.
13
nem én vagyok a lány, lassan kétszer olyan idős vagyok, és csak az anyát ismerem, de nem vagyunk közeli barátok.
az esetről hallottam közös ismerőstől.
Lehet a anya ismeri a férfit, megegyeznek az értékrendek és megbízik a férfiban.
Ezt mi innen honnan tudjuk pontosan?
Kérdező, amúgy neked mi a véleményed a dologról?
Egy szóval sem írtam, hogy a csaj nem nagykorú. Attól még gimnazistaként baromira nincs abban az életszakaszban, hogy harmincasokkal "járjon". Jogilag az is rendben van a magyar törvények szerint, hogy egy negyvenes dug egy tizenöt évest, mégis aberrált, ha megteszi. Egy érettségi előtt álló 18 éves még korántsem tart ott érettségben és tapasztalatban, hogy felnőttnek lehessen tekinteni. 16-os voltam.
a pasi még nincs harminc, kerekítve írtam, 29.
megdöbbentem, nyilván...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!