Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megbocsájtható? Az én hibam?
Na igen, tipikus nő.
A "minden este" és a "csak havonta, és akkor is unom" között van ám még egy pár fokozat.
Persze nem neked, mert a te férjed mindent elvisel.
De igazad is van: NEKED semmit nem kell megtenned. Majd a férjed megold mindent. Azért ő a férfi, nem?
Ja, még egy: vannak ám birka türelmes férfiak is.
Na de azok unalmasak!
A nők nem őket választják!
Nos, időnként nem ártana erre is gondolni a választásnál. Arra, hogy mi lesz, ha türelmesnek kell lenni.
Annyit még, hogy persze a férfival is kéne beszélni.
Konkrétan arról, hogy mit szeretne, milyen legyen a szex. Az nem megoldás, hogy ő félrekacsintgat.
Vad az nem lesz. Túl sűrűn se lesz.
Akkor mi legyen, milyen legyen?
Kézimunka?
Száj?
Vagy valami más?
Sok mindent lehet ám tenni ilyenkor is.
Nem a te hibád, de ennyiért én nem szakítanék.
Én a 20. hétben vagyok és csak kb. havonta egyszer vagyunk együtt, de baromi nehezen jött össze a baba és nem akarunk kockáztatni. Az együttlétek se olyan felszabadultak, mint elötte voltak. Ez egy ilyen életszakasz, kibírjuk.
"elhalálozott volna a szexmegvonàs következtében."
Azt nem.
Viszont csinál helyette mást.
A 0%-os agyatlan lepontozók pedig képtelenek azt felfogni, hogy egy TERHES nő, akinek megvan mindenféle baja - mi a kutyaúristennek képes arra, hogy szexeljen?
Mi a jó francnak alakult ez ki?
Miért hozta a természet ezt az elég nagy áldozatot?
Ráadásul az utóbbi 1 millió évben!
Mivel a majmoknál ennek még nyoma nincs.
Na, EZEN kellene elgondolkodniuk.
Azért elég gyakori hogy valakit veszélyesztetett terhesség miatt eltiltaltanak a szextől a terhesség teljes idejére. Akkor az ilyen eset feljogosítja a pasit hogy szedje a cuccát és lelépjen?
Jó esetben ha egy pár gyereket akar akkor felfogják hogy mindkettőjük részéről lemondásokkal jár...
Igen, és itt a hangsúly: MINDKETTŐJÜK részéről!
És normális esetben ez nem úgy néz ki, hogy akkor a férj lemond a szexről, a ..., a ..., a ..., stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!