Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódnom kéne, ha a barátnőmnek bejönnek a fekete pasik?
Régebb óta tudom, hogy nagyon tetszenek neki a fekete pasik. Ha látunk egyet, akkor mindig megnézi és utána mondja hogy ez tetszik neki meg nem rúgná ki az ágyából meg ilyenek. Van okom aggódni?
25 f és 21 l
Lassan 3 évtizede vagyunk együtt ferjemmel,mindig is tudta ha nekem tetszik valaki, vagy ha neki tetszik egy masik nő én is tudtam róla .Volt olyan is egymasnak szóltunk az utcan ha felfedeztük a tömegben a masiknak tetsző embert ;)
Ha nem lehetünk őszinték a masikkal meg egx ilyen aprósagban sem, akkor hol marad a bizalom ? Ettol meg nem kell szexelni. Hűseget kell fogadni, nem vakságot ;)
Amikor kék szemű csávóim voltak, sose dörgöltem így az orruk alá, hogy de helyes mediterrán pasit találtam.
Én lehet, megmondanám, hogy ha neki ez a fétise, akkor csak rajta,de nélküled.
Vagy vegyetek be egyet hármasra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!