Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy reagálnátok?
mivel ez egy extrém eset gondolom csak feltevés de ha mégis még nem vagyuunk házasok és a gyerek az még 6-8 évre van...
de 1 a barátnőm okos tanult mindketten dolgozunk jol keresünk
de ha ol pénz szükében lennénk nem az lenne a megoldás hogy ő sztripper lenne readásul még hazudna is arról!
elküldeném a piííícsába a gyereket elvenném tőle azt sztriptizeljen a piiíííicsábaaaaaaaaaaaaaa
de elötte jol le pofoznám meg elhordanáám mindennek! ezzel saját magát de főleg engem és a gyerekét szégyeniti le!
Természetesen egyből válás és megpróbálnám a gyerek felügyeleti jogait megszerezni. Egyrészt, maga a sztriptízes munka is gáz, másrészt a hazugság is. Ha valakivel a közös anyagi életünket sem lehet megbeszélni, arra miért tekintsek társként?
#4: Férfi vagyok és nekem értelmes nő kell. Az más kérdés, hogy nehéz ilyet találni. (Jó példa erre, hogy az oldalon egy csomószor megy a rinya, hogy mennyi nőgyűlölő van, de a nőkkel szembeni negatív válaszok le vannak pontozva. Egy ilyen szintű férfigyűlölő hozzászólás pedig fel...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!