Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja lehet a páromnak?

Figyelt kérdés

Beszéltük, hogy mit csináljunk a hosszú hétvége alatt. Azt mondta, hogy lazításképp menjünk el étterembe vacsizni (csak beültünk, semmi kiöltözés vagy bármi flanc), én nem nagyon vagyok étterembe járós, de mivel erősködött és többször is mondta, hogy éhes, így belementem. Megkérdezte, hogy nem rakom-e fel facebookra, hogy étteremben vagyunk. Mondtam, hogy nem, mert minek... Kihozták az üdítőket, azokat lefotózta és felrakta facebookra és bejelölt rajta engem. Akkor már az volt a problémája, hogy én nem jelölöm vissza, az én idővonalamon nem látszódik... Ezen hisztizett, hogy ő elhoz engem étterembe és még erre sem vagyok képes, hogy láthatóvá tegyem az üdítőkről a képet. Hozzáteszem én amúgy sem szoktam szinte semmit felrakni a facebookra. Gondoltam, hogy itt valami gond van a háttérben, így kértem szépen, hogy mondja el, hogy mi a baja. Válasz; "semmi". Aztán addig nyaggattam amíg azt nem mondta, hogy nekem biztos van valakim, de hogy én ne tervezzek senkivel hosszútávon, mert max csak dugni vagyok jó, a többit inkább hagyjuk...

Valaki elmagyarázná, hogy miért viselkedik így egy 31 éves (!) pasi?

2019. jún. 7. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hű ez komoly... Nekem az lenne a tippem, hogy önbizalomhiányos (elveri rajtad a port, hogy csak dugnivaló vagy), illetve nagyon akar bizonyítani ("de jól érzitek magatokat, ezt mutogatni kell! ")

Mindig is ilyen volt? Volt hasonló eset?

2019. jún. 7. 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak hencegni akart vele hogy neki is van nője. Egyébként ez nagyon gyerekes hogy facebookon akarja mutatni a látszatot. Nem normális ez, én nem szoktam kiplakátolni facebookon a dolgaimat, mert minek.
2019. jún. 7. 21:22
 3/9 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
27%
Dedó. 😂 Ez egy beteg állat. De te se vagy normális, ha ezek után még érdekel... ja, biztos van 12 misis Béemwéje.
2019. jún. 7. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Remélem nem komoly a kérdés. Egy ilyen 31 éves pasit abban a pillanatban dobtam volna ki, hogy fotózza az ételt vagy bármit. Dedós szánalmas szarkupac, akinek önértékelési problémája van és rád vetíti ki.

Komolyan kérdezem, hogy hol a jó francba szedtek össze ennyi se66fej pasit?

2019. jún. 7. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

Megkaptad az alfa hímet , csak annyira alfahím a személyisége , hogy be degradál téged úgy ahogy akar. Megérdemlitek ,egymást szerintem!

:D

2019. jún. 7. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

"nekem biztos van valakim, de hogy én ne tervezzek senkivel hosszútávon, mert max csak dugni vagyok jó, a többit inkább hagyjuk..."

Ez egy szép mondat attól,aki elvileg a párod...hát nem?

Kicsit sem beteg.Könnyen befolyásolható,és irányítható vagy,ezt ki is használja.Ő pedig agyliag nem 100%-os az tuti.Sztem fogd menekülőre.

2019. jún. 7. 23:00
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Egyetértek
2019. jún. 8. 01:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt hiszi, hogy van valakid, ezért nem akarod, hogy tudják, hogy ti ketten együtt éttermeztek.
2019. jún. 8. 06:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt mondta neked,hogy csak dugni vagy jó,és ezek után nem hagytad ott???No comment..
2019. jún. 8. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!