Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj akibe nagyon szerelmes vagyok. Szeretnék vele összejönni de van egy másik arc is aki nyomul rá. Nem tudom kit fog választani a lány. Ebben a helyzetben milyen a normál magatartás?
mert legszivesebben agyonverném azt a másikat.. :@
az a legrosszabb, hogy nem tudok semmit csinálni mert ez nem rajtam múlik.. ááhhh
csak várok, h mi lesz de ebbe meg beleőrülök :(
20 F
Háát te bolond vagy öcsém!!
Emiatt nehogy már ongyilkos legyél!!!
20éves vagy elötted az élet!!!
és figyeld meg egyszer ugyis megtalálod az igazit!!!
elöbbb irta vki h a kisugárzással tarolj, és ne a versenyszllem hajtson téged , azt bizony nem szeretik ....
és a pia sem old meg semmit....akkk meg föleg nem lesznek csajok az életedben ... mert mindenki ugy néz majd rád h egy buta alkoholista gyökér
próbálj ön magadat adni és az már az ö baja ha nem teccik a személyiséged ....de amugy biztos klassz srác lehets a szemében mhogy ien kitartó vagy...
tényleg kitartó vagyok de ha összejön vele akkor b@szhatom...
régóta ismerjük egymást. nagyon remélem, h engem választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!