Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja vagyok együtt a barátommal, nem történt semmi, de már 5 napja nem írt semmit se sms se hívás, eddig mindennap ebeszéltünk. Most akkor mi van?
Hagyd , többet ne hívd és ne írj neki !
várj egy hetet, ha nem keres nem is fog szerintem !
Ha valami baja történt volna, akkor is csak ad vmi jelet magáról , nem ?!
Igen, tudom , hogy ki kell bírni, de legyen tartásod !!!!
vmi fejlemény?
esetleg nincs vki , akitől tudnál egy kis infót szerezni róla? mondjuk, hogy nincs e vmi baja stb.....
nézd, ha meg ekkora b.unkó, hogy így akar lerázni, akkor jobb ha most lesz vége !!!!
de én szorítok :)
Igen vannak ilyen emberek, akik letudják ennyivel a szakítást !gerinctelenség !
Nem mondom , hogy 3 hónap sok idő, de azt sem, hogy kevés , annyira már elég, hogy eléd álljon és elmondja, hogy vége, ja és hogy miért !
de lehet nem is szakítani akar !
tégy még egy próbát, keresd meg !
aztán mondja a szembedbe mi is van !
én a helyedben megkeresném !!!!
szia
Velem is volt...nem keresett,úgyhogy összejöttem egy másik fiúval,akibe belezúgtam rendesen!aztán 10hónap után kb összefutottam a sráccal,aki nem keresett,tök véletlenül az utcán és írt utána sms-t h szeret stb...de nem foglalkozom már vele.Balfék...
Hát ennyi.23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!