Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja vagyok együtt a barátommal, nem történt semmi, de már 5 napja nem írt semmit se sms se hívás, eddig mindennap ebeszéltünk. Most akkor mi van?
5 napig nem keres..
-vagy kórházba került,és a családja nem tud rólad,hogy talán téged értesítenie kell..(ez kevésbé valószínű)
-vagy nem érdekled..5napja már jól el vanmagába,és amilyen tipikus gyerekes ember,ez így neki megfelel egy szakításnak is.De mindenképp kiderül belőle,hogy nem érdekled.
23N
Hívd fel, nem kell mindig neki keresnie. Ha szerinted ez egy kapcsolat, akkor Te hogy bírtad ki hogy 5 napig nem kerested? Én két hónapja vagyok együtt a barátommal, de keressük egymást minden nap, ha más nem msn. Szerintem egy kapcsolatban nem mindig a fiúnak kell keresni a másikat.
21/L
Hívd fel és kiderül !
Lehet ő meg arra vár, hogy te hívd :)
ha meg így akar szakítani egy gyerekes majomtól jobb ha hamarabb megszabadulsz !:)
Hívd fel és ennyi, majd meglátod hogy reagál , már abból fogod tudni, ahogy felveszi a telefont !
Hajrá !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!