Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyenek a kapcsolatok vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenek a kapcsolatok vagy velem van gáz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 4 éve vagyunk együtt a párommal. (Én:29/Ő:32) A megismerkedésünk után fél évvel összeköltöztünk. Azóta együtt élünk. Kb. egy éve, hogy nincs köztünk semmi. Ez teljes mértékbe miattam van. Nincs kedvem hozzá. (Eddig egyik kapcsolatomban sem volt ezzel problémám. Ennyire megváltoztam?) Ő sokszor kezdeményez, de én elutasítom. A kapcsolatunk igazából lakótárs feelinges. Nem tudunk beszélgetni. Sokszor gondolok a gyerekvállalásra, de megmondom őszintén, legalább ennyiszer el is bizonytalanodom a párkapcsolatom miatt. Tisztában van a vívódásommal. Már többször kérdeztem, hogy ő mit gondol a kapcsolatunkról. Sosem kaptam választ (mondván ő nem egy beszédes ember). Még beszélni sem tudok vele ezekről a dolgokról. Lehet hogy ezért van bajom az intimitással is? Lehet összefüggés? Azt érzem, hogy egyre csak távolodunk egymástól és az érzéseimmel, a bizonytalansággal teljesen egyedül vagyok. Mit gondoltok?

2019. jún. 6. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Mindkettőtökkel gáz van. Egy kapcsolat akkor működik, ha mindent meg tudtok beszélni, és kielégítő a szex is.

A gyermekvállalást addig tedd félre, amíg nem oldódik meg. Egy stabil kapcsolatot is próbára tesz. A tiétek pedig a végét járja.

2019. jún. 6. 14:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. jún. 6. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Ez a kapcsolat nem létezik. Se szex, se érzelmek, se kommunikáció. Egy gyerek nem "javítaná meg", csak tetézné a bajt: két, kvázi idegen ember, akiket kényszerűen összeköt a gyerekkel járó felelősség.
2019. jún. 6. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
Gyereket akarsz de haverod van párod nincs. Hmm.
2019. jún. 6. 15:36
 5/5 anonim ***** válasza:
47%

jaja valóban csupa ilyet mondok egy nőnek akivel együtt élek és együtt képzelem el vele a jövőmet....meg ilyen marhaságokat, hogy " ő nem egy beszédes ember"

Ilyenek amiket te írsz, amit a kapcsolatodról írtál, ilyen normális kapcsolatban nincs.

Ahogy eddig is írták előttem, ő egy kretén lakótárs.

2019. jún. 6. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!