Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudnátok hogy hazud nektek a párotok, de a "TE" érdekedben teszi akkor rosszul esne vagy sem?
Figyelt kérdés
Kéne vele foglalkozni vagy sem ?
Alapjáraton nem szokott hazudozni, de ez kifejezetten rosszul essik, úgy érzem mintha nem bízna meg bennem hogy igazat mondja....
Már 1x beszéltem vele erről, hogy nyugodtan legyen őszinte nem fogok haragudni akkor azt mondta hogy oké, és az lesz. De tegnap este ismét rajta kaptam h hazudik nekem.
Mitévő legyek?
2019. jún. 6. 07:14
11/14 anonim válasza:
Ez, hogy a te érdekeben hazudott, elég ócska kifogás. Hazug emberrel meg nem akarok együtt lenni. Ehhez még a tetejében sunyi is...
12/14 anonim válasza:
Ha hazudik nekem a párom, akivel máskor semmi gond nincs, és rendes ember, akkor elgondolkodok hogy hogyan lehetnék vele kedvesebb és megértőbb, hogy ezentúl mindenben el tudja mondani a saját álláspontját. Vagy megpróbálom megérteni a szitut, miért tűnt ez akkor jobb megoldásnak számára. Nem fogom attól hazudósnak tartani, mert érthető okok miatt rákényszerült valamire, mert tudom hogy rendes, jószándékú ember, és érzelmekben és számomra fontos dolgokban soha nem lenne képes hazudni.
13/14 anonim válasza:
Általában azok a leghazugabb emberek akik soha nem értik meg hogy a másiknak mi oka lehetett rá. Azok más szemében a szálkát is, magukéban a gerendát se!
14/14 anonim válasza:
Max. akkor viselem ezt el, ha kiderül, hogy amiatt füllentett, mert meglepetést készít nekem vagy ajándékot vesz. Más esetben én nem tartom korrektnek, és pláne nem tartom az én érdekemnek azt, hogy sötétben legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!