Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti tolerálnátok ha a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tolerálnátok ha a barátnőtök mindennap beszélne egy másik fiúval?

Figyelt kérdés
Nem mondta el, véletlenül vettem észre és olvasgattam miről beszéltek. A barátnőm mindennap kiönti neki a szívét de a fiu csak d.ni akar ahogy észre veszem.

2019. jún. 5. 16:18
1 2
 11/15 érdeklődő63 ***** válasza:
37%
ennyi erővel azt is kiírhattad volna hogy: ti tolerálnátok ha valaki a fejetekre xarna?
2019. jún. 5. 18:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nem tolerálnám! Nyomozgatnék utána, megalapozatlan következtetéseket vonnák le, féltékenykednék rá, fűnek-fának mesélnék a szituációról, bosszút forralnék, játszanám a megcsaltat, és sokat-sokat hisztiznék, mert az olyan férfias!

Vagy nem?

2019. jún. 5. 20:23
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
Ha férfias ha nem engem senki ne nézzen hülyének, de ha te azt szereted akkor egészségedre! Egyébként senki nem beszélt itt nyavajgásról meg sírásról, életembe nem sírtam meg könyörögtem senkinek sem, és szerintem abban ha egy férfi el egy megnézi, hogy mit művel a barátnője nélküle abban semmi férfiatlan nincs!
2019. jún. 5. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:

"Igen persze! Ha beleolvas ő a utolsó szemét, de azt amit a csaj csinál az helyes! Gratula! Ezekszerint azt akarjátok mondani, hogy a csaj nyugodtan levelezzen a srác háta mögött neki még semmi köze hozzá! Akkor miért nem él vele?"

Ugye lehetetlennek tartod, hogy ne legyen minden fekete-fehér? Akik azt mondták, nem kellet volna beleolvasni, hol mondták, hogy a csaj rendesen viselkedett? Senki nem mondta a válaszod előtt.

2019. jún. 7. 20:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek: beszéld meg vele, vond kérdőre, ha az üzenetek tartalma tényleg ilyen. ha csak dumál egy pasival, aki tényleg a személyes ismerőse, az viszont más tészta.
2019. jún. 7. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!