Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél úgy kapcsolatban, ha tudod, a másik fél sosem szeretett téged igazán, csak elvagytok?
Én nem lennék, engem ez mélységesen bántana és rendkívül rosszul érezném magam. Ha ez a helyzet, hogy sosem szeretett, csak elvan velem, akkor inkább ne mondja, még mindig jobb naivan elhinni a csodát.
Mondjuk az is igaz, hogy engem csak az tud hosszú távon elviselni, aki tényleg szeret, szóval ez esetemben nem játszik amúgy sem, de még ha elméletben meg is történne, sem az önbecsülésem, sem a kétségbeesett szeretetigényem nem tudná ezt elviselni.
15 év házasság után ez nálunk sincs másképp. Elvagyunk együtt, de ez már inkább csak barátság, mint szerelem.
Nagyjából a második gyerek után kezdett távolodó lenni feleségem. Sokszor érzem úgy, elmondhatja, hogy férjnél van (elkelt), és megkapta a két gyereket, akikre vágyott.
A mór megtette kötelességét, a mór mehet! - vagy épp maradhat is, de hagyja őt békén.
Másokkal beszélgetve, sokat olvasva a témáról, azt a következtetést tudom levonni, a legtöbb embert csak addig érdekli a párkeresés, a családalapítás, amíg el nem érik a céljukat. Számtalan férfi és nő panaszkodik arról, partnerük, élettársuk a párkeresési időszakban megnövekedett figyelmet fordított önmagára, a megjelenésére, alakjára, kedvességére, majd mindezt feladták a párkapcsolat, házasság, gyerekszületést követően. Szeretetüket a gyerekek felé fordítják elhanyagolják férjüket, felségüket, viszonyukat.
A legtöbben erre két módon reagálnak. Vagy megcsalják párjukat és máshol keresik a boldogságot, vagy a hűséges, szerelmes, romantikus típusok maguk alá kerülnek és szintén lejjebb adják igényüket. Ergo, a párokból rendszerin kapunk egy depressziós nőt és egy depressziós férfit.
Évekig éltem egy kapcsolatban amit igazán én akartam csak. Életem szerelmének hittem. A lelkemet kitettem érte. Elfogadta, mert kényelmes volt és egyébként is megszokta, hogy mindent megkap. Aztán rájöttem, hogy annyira nem szeret és elkezdtem (3év után) félremenni, bulizni, jól szórakozni. Később ezek miatt szakítottunk. Addigra már szeretett (volna).
F/38 (akkor 24)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!