Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti megértenétek ha a barátnőtök nem szeretne többször análszexelni?
Barátom nagyon szereti a hátsó bejáratomat de nekem egyáltalán nem jó érzés, nem kielégítő, fájdalmas, kellemetlen. Kipróbáltuk többször is, de mostmár van hogy rendszeresen azt akarja. Én megmondtam neki hogy nekem nem jó érzés, néha megfogom engedni de nem rendszeresen és szerintem csalódott bennem...
7 hónapja vagyunk együtt
Egy dildóval kúrd seggbe rendszeresen a párod, csak hogy megtudja milyen érzés.
Én magam dobnám, aki ilyenekkel jön. Dugja magát popóba.
A volt párom egy időben nagyon rá volt kattanva a témára. Ellenkeztem, de megállás neélkül hajtogatta, hogy milyen sok lánynak tetszik és, hogy azt is lehet élvezni. Mondtam, igen? Oké benne vagyok. Szerzek egy mű dákót, először én megraklak vele hátulról, majd aztán te jössz...Elkezdett hebegni habogdni, hogy hát de hát...Mondtam neki, de hiszen az imént mondtad, hogy mennyire jó érzés lehet stb. stb..hát akkor mi a gond? Élvezni fogod. Na akkor elment a kedve és többé fel sem hozta. Szerencsére nem tartott sokáig a dolog, mert voltak fura dolgai is (agyban).
Kérdező! Kipróbáltad, nem tetszett és fájdalmas volt! Miért engedted meg neki, hogy újra megrakjon hátulról? Már bocs a kifejezésért, de ez szó szerint az..Amit csak az egyik fél élvez, mig a másik csak kinlódig az nagyon nem jó!!!
Oké, próbáltam.
Nem volt annyira rossz élmény, de nyilván jól kell csinálni.
Am engem sem vonz.
Eddig senki nem volt ezen kiakadva. Sőt, szerencsére nem volt olyan párom akit annyira vonzana.
Nem is lennék olyannal!
A seggem szarasra való! Az annált meghagyom a melegeknek.
Sztm magát a palit dobd ki.
N27
Oké, én leszek a csúnya, gonosz férfi, de vállalom: Megérteném, ha ő is megértené, ha mással csinálom vagy szakítunk. Jöhetnek a mínuszok.
Úgy vagyok vele, hogy alapesetben egy kapcsolatban az is más a többi emberhez képest, hogy van szex. A szexben pedig sok dolgot szeretek. Ha ez az extra nem passzol, akkor részemről felesleges erőltetni. És eddig össze is jött a dolog, akiknek a személyisége bejött, azok benne voltak az análban és extrább dolgokban is.
Utolso..
A "voltak"- on a hangsuly. Ha olyan jo lennel az agyban, akkor valoszinuleg nem csak exekrol irnal.
Latod kerdezo..az ilyenek mint ez a hapsi egyedul maradnak az extraikkal xD Ne figyelj ra..lathatod a %-a alapjan is, hogy mennyire "bolcs"..
#16: A logikád kikezdhetetlen... mert nincs. Ha valakinek épp nincs fix kapcsolata, akkor biztos nem jó az ágyban? Ne vicceljünk már. Jelenleg 2 lánnyal vagyok laza kapcsolatban. Biztos azért, mert annyira béna vagyok az ágyban, ugye?
A pontozásról meg... Ja, hát ha valaki nem elvakultan szexista válaszokat ír, azt jellemzően lepontozzák. Ez a kérdés is arról szól, hogy FIÚK mit tennétek. Ehhez képest sorban írogatnak a megkeseredett és felháborodott nők és pontozgatják le az én válaszom is. Hozzátok szólt a kérdés? Nem, hanem pl. hozzám. A kérdésre adtam rá választ, szóval a válaszom hasznos. Az más kérdés, hogy a pontozást nem hasznosság, hanem tetszés szerint nyomkodják a felhasználók.
#18: Látod, ennyit tudsz. A tényekkel és a logikával nem mész semmire, csak ovis szintű beszólásokat tudsz írogatni.
Ez is egy szint. Egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!