Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt hogy mondjam el neki?
Ez egy felnőtt párkapcsolati probléma????
Szerintem neked még nem volt problémád..legalábbis felnőtt párkapcsolati biztos nem.
Ha annyira zavar rakjál ki te magatokról képet,vagy kommentelj minden haveros alá, hogy "nyuszómuszószeretlek" meg 22db szivecske
Mi másfél év után még csak ismerősök sem vagyunk :D
Mit hogy mondj el neki?
Szintúgy...
10 éves kapcsolat, 4 évnyi együttélés, 1 éve eljegyzés, most nyáron esküvő, és még csak ismerősök sem vagyunk! :D
Közös kép nincs kint, kapcsolatban jelző nincs kint...
Ki a büdös ló..art érdekel ki mit gondol!
Szerintem mondd ezt el neki, hogy ez téged zavar, hogy nincs kint rólatok közös kép.
Nálunk szerencsére nincs ilyen probléma. Na de most komolyan, nehogy már ezen problémázz, ez azért nem a világ vége! Ha szeret, úgyis veled marad.
Képzeld el, régen úgy éltké az életüket az emberek, hogy nem "raktak ki képet", mert nem volt hova. És boldogok voltak.
Most mi a baj? Mikor siklott ki ennyire az értékrendszer, hogy nem a boldogság a fontos, hanem hogy hova és miről tölt fel nyilvános képeket?
A Facebook a pestis és a spanyolnátha után a legkártékonyabb dolog az emberiségre.
Én már nem posztolok semmit és boldogabb vagyok.
30n
"De tudnak rólam hogy együtt vagyunk semmi gond nincs"
Ha tényleg nincs, és tényleg csak az a bajod, hogy rólad nem osztott meg még közös képet.. Akkor három dolog jut eszembe. Egy: ossz meg te, ha ennyire zavar és taggeld be. Kettő: Verd ki az egohisztit, hogy neked ez rosszul esik, hogy nem reklámoz téged a közösségi oldalán, bezzeg a haverjait igen. Végül három: Nőj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!