Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom, hogy mondjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy mondjam el neki, hogy boldogtalan vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 5 éve vagyunk együtt, de az utóbbi időben eléggé megromlott a szexuális életünk. Heti átlag 4 napot töltünk együtt (még külön élünk) én megőrülök, hogy végre együtt legyünk, de őt nagyon nehezen lehet csak rávenni az aktusra. Ha valahogy mégis sikerül, gyakran előfordul, hogy csak úgy abbamarad az egész és inkább alszunk. Vagyis ő alszik nekem meg jár az agyam, hogy mit csináltam rosszul. Orgazmusom már több mint fél éve nem volt, az együttléteink mára már csak a szexről szólnak :( Egyéb téren rendben van a kapcsolatunk, de ez épp eléggé zavar engem. Próbálkoztam szexi ruhával, romantikus dolgokkal, de nem jutottam vele előre. Szóval a kérdésem, hogy hogyan mondjam ezt el neki kíméletesen, illetve mit csináljak? Köszi a válaszokat :) (21L)
2019. jún. 2. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
A legfontosabb, hogy őszinte legyél. Kommunikáció az alapja mindennek. Ülj le vele, legyen legalább egy fél óra-1 óra társalogni és mond el neki hogy mi bánt téged és hogy mondja el az ő nézőszempontját is őszintén hogy miért nincs közeledés az ő irányából, mi az ami őt zavarja.
2019. jún. 2. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:

a leírásból végig nem volt egyértelmű, hogy ki a nő, ki a férfi, de így... szóval a férfi az, aki nem akarja, abbahagyja, inkább alszik?

A nyakamat rá, hogy van valakije, és te már nem izgatod, csak ő sem mer lépni. Ő is boldogtalan, de sajnál.

35 vagyok. Azt hittem, az enyém a világ legédesebb, legjobb pasija, soha nem csalna meg, mi együtt fogunk megöregedni. Derült égből villámcsapásként ért, mikor egyik nap, a semmiből hirtelen, elköltözött. Mindenhol azt látom, hogy megy a színészkedés ezerrel, akkor is, ha ezt nem hiszed el. Majd eltelik pár év, és megtapasztalod.

Mindenki játszik, mindenki csal. Igen, MINDENKI.

Azok a leginkább, akiknek a legtökéletesebb kirakat-kapcsolata van.

2019. jún. 2. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:

2es. Nő a kérdező.

De mindebenben maximálisan egyetértek veled.

Biztos, hogy van valakije.

Az is igaz, hogy ha nem hiszed, majd megtapasztalod.

Sajnálom.

2019. jún. 2. 19:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válszokat. Megcsalásra én nem gondolnék több okból sem, amiket nem írok le, mert nem vágnak ide. Igazából a kérdésem arra irányul, hogy hogyan mondjam el neki, hogy több törődést igényelek ilyen téren anélkül, hogy megsértsem a férfiasságát? (Különben nagyon figyelmes velem, mindenben segít, én is rettentően kötődöm hozzá és nincs kétségem, hogy ő is hozzám. (Ezért Is gondolom, hogy nincs megcsalás a háttérben)
2019. jún. 2. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha jutni akarsz valamire, akkor ne legyél kíméletes. Kerek perec mondd meg, hogy fél éve nem volt orgazmusod, és jó lenne, ha összekapná magát. Vagy mondja meg, mi baja van. Menjen el dokihoz, zárjátok ki az egészségügyi okokat.
2019. jún. 2. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Fél éve???? Ha a párod ezzel nincs tisztában, akkor eléggé figyelmetlen lehet.

Közöld vele egyenesen, mert ez így nagyon gáz. Beszéljétek meg. Ne szégyellősködj, ültesd le és ne hagyd, hogy elterelje a témát.

2019. jún. 2. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy van melletted valakije, vagy meleg.
2019. jún. 2. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!