Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nőkkel járók! Van ilyen tendencia? Tényleg ez történik?
Azok a férfiak, akik nem ehhez az "alakhoz" vonzódnak, hanem az adott nő személyiségébe szerettek bele, azok a szerelem múltával, elhalványodásával kevesebb testi vágyat éreznek a párjuk iránt?
A szerelem ugyebár nem örök, és előbb-utóbb szeretetté válik, ami kevésbé tüzesebb stb. A szerelem kezdeti időszakában alapvetően több a szex, viszont ha valaki nem vonzódik ösztönösen a kövérekhez (most nem vita tárgya, hogy létezik-e egyáltalán ilyen), vagyis inkább úgy mondom, akik ösztönösen az egészséges testalkathoz vonzódnak, akkor előbb-utóbb elkezd hiányozni az a fajta inger, nem? A kövér nő mellett, akármennyire is szereti az ember, előjönnek a valódi vágyak, és kihűl a kapcsolat? A rózsaszín köd után már nem olyan a szexualitás?
Én ezt tudom elképzelni, de nem tudom, így van-e.
Kérem az őszinte válaszokat olyanoktól, akiknek feltettem a kérdést (tehát nem olyanoktól, akik alapból ezt az alkatot preferálják és nem is olyanoktól, akiknek nincs ilyen párjuk és nem is volt soha).
Köszönöm!
Ha jó a szex, akkor nem lesz unalmas soha.
Inkább az a tendencia, hogy amikor szereted, akkor meglátod benne a szépet.
Ez nem puszta nemi vágy, ami csak úgy elmúlik.
A jó szexet meg nem lehet megunni. Kialakulnak a Pavlovi reflexek, hogy most úgy elkap és kifacsar, már látod a szeme villanásán, hogy ma este nem lesz alvás, és áll a farkad, mint a cövek, mert tudja, hogy mit fog érezni.
Sok cicababa csak fekszik, úgy van vele, hogy ő beleadja a bomba testét, te meg dolgozz rajta. Egy dundi nő mindig kompenzálni akar, és általában jobban is élvezik a szexet.
Van, aki szakítás után pont ezért keres újra teltebb barátnőt. Vagy ilyet is, olyat is. A tapasztalat formálja az igényeket.
"a nők legyenek inkább felszínesek és ne jöjjenek össze alacsony pasival stb. mert a rózsaszín köd után nem akarnak majd szexelni?"
Nem is jönnek össze alacsonyabb pasival.
Minden nap lehet 1 talán 2 ilyen párt látni, de ez pár %...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!