Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom fehérneműs fotózást vállal, nem úgy illene, hogy megbeszélje velem előtte?
Figyelt kérdés
A barátnőm egy középiskolai tanárnő, egy ismerőse felkérte egy fotózásra, a képek a Vaterán árult ruhákhoz kellettek, a fotózás nagyjából 2-3 óráig tartott amiért 15000 forintot kapott. Sosem végzett ilyen jellegű munkát előtte és sosem öltözött túl kihívóan. Arról volt szó, hogy csak utcai ruhákat fognak fotózni, de a fotózáson az utcai ruhák után előkerültek a fehérneműk. Állítása szerint kissé vonakodva, de belement a dologba. Az utcai ruhák arccal, a fehérneműsek majdnem teljesen arc nélkül készültek el, de hiába, mert a nyaklánc felismerhetővé tette őt a képeken mivel a többi fotón is ugyanazt a nyakláncot viselte. A képek ugyanarra a felületre kerültek fel, közvetlenül egymás mellé, így felismerhető, nem segít az, hogy nem látszik az arc a fehérneműs képeken. Nem kérte ki a véleményemet mielőtt ebbe belevágott, majd csak utána mondta el, de illusztráció gyanánt csak egy utcai ruhás képet mutatott, remélve, hogy nem kérdezek rá a részletekre. Én úgy gondolom, hogy egy ilyen munkát nem kellett volna csak úgy minden megbeszélés nélkül elfogadnia. Két és fél éve vagyunk együtt és szeretnénk összeházasodni. Úgy ismertem meg őt mint egy konzervatív lányt. Említettem neki, hogy nem szeretném ha kihívóan öltözne, ő megnyugtatott, hogy nem szokása. Szerintem egy tanárnőhöz nem méltó egy ilyen munka, különösen, hogy nemsokára PhD diplomát szerez. Ezen most nagyon összevesztünk. Véleményem szerint amint a fotózás más irányt vett rögtön ott kellett volna hagynia az egészet. A többi fotóval nincs bajom, de akárhogy is szólnia kellett volna mielőtt elvállalja a fotózást. Szerintetek meg kellett volna beszélje velem mielőtt elvállalja?2019. jún. 2. 13:50
11/13 anonim válasza:
Szerintem egy jó párkapcsolat alapja többek között az is , hogy odafigyelünk egymásra, nem teszünk olyant amivel a másikat megbántanánk, ezért vagyunk társak. Ha már két éve együtt vagytok , gondolom a párod tudja hogy eleéggé konzervatív vagy és ennek ellenére veled van, tehát ez neki nem probléma. Ha hosszú távú jó kapcsolatot szeretnénk akkor oda kell figyeljünk a társunk érzéseire. Minden embernek vannak elvárásai , mindenkinek más és más, ha te nem döntesz kényes kérdésekbe a megkérdezése nélkül akkor ezt el is várhatod. Ha azóta megbánta , hogy nem szólt előre akkor nem érdemes tartani a haragot. Ha neki teher hogy bizonyos dolgokba ki kell kérje a véleményedet akkor talán jobb szakítani, de ha ez neki természetes és te is megadod neki akkor lépjetek túl ezen a problémán és legyetek boldogok!:)
12/13 anonim válasza:
Egyrészt nem tudta előre, hogy fehérnemű is lesz, tehát nem is tudott megkérdezni időben. Ezt nem róhatod fel neki.
Másrészt egy idegen nem fogja felismerni egy nyakláncról, és ha nem valami nagyon egyedi darabról van szó, lehet, hogy az ismerősök sem asszociálnak majd rá. De megkérhetitek az ismerőst, hogy retusálja ki a láncot a képekről Photoshop vagy valami más hasonló segítségével. Nem bonyolult, legfeljebb pepecselős, ha sok képről van szó.
Amúgy meg felnőtt ember, képes mérlegelni, mit vállal el és mit nem. Nem egy idegen fotózta így, hanem ismerős.
13/13 anonim válasza:
Én nem osztom az előttem szólok véleményét. Szerintem egy párkapcsolatban ketten vannak benne, nem pedig külön-külön egy-egy ember. Ez a szituáció már szerintem intim annyira, hogy meg kellett volna beszélnie veled és ha zavarna akkor visszautasítania a lehetőséget. Szerintem egy párkapcsolat efajta kötelezettségekkel jár, kivéve ha az elején megbeszéltétek, hogy semmilyen szempontból nem szóltok bele egymás életébe, mert ebben az esetben nincs beleszólásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!