Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én barátnőm ennyire kényes? És csinálja velem
ezt?
Figyelt kérdés
Tegnap este be feküdtünk az ágyba,
Elkezdtem simogatni, Nyakát csókolgatni és semmi reakció nem volt, aztán elkezdtem csókolni, lábait simogatni és rám ordított hogy ezt ne csináljam meg így nem is tudunk szexelni, mivel fürdéskor borotvával picit megvágta a térdét. "Így csak egy pozícióban tudnánk lenni" ezt mondta. Tökre elment a kedvem az egésztől aztán megfordultam és be aludtam.
Most komolyan borotvával megvágta a térdét pár mm és már ekkora cirkuszt csinál belőle?
Onnan kellett volna tudnia hogy elkezdte simogatni, nyakát csókolgatni és semmi reakció nem volt.
Ez eléggé egyértelmű jelzés hogy ezt ma nem szeretné, ennek ellenére a kérdező még elkezdte csókolni és a lábait simogatni. :D
2019. máj. 31. 12:02
12/19 anonim válasza:
11. Ja, én is azt szoktam, hogy ha valami nem tetszik, akkor bemerevedek és nem szólok, mint a többi felnőtt xDD
Kérdező: ez egyszeri eset, vagy többször vannak ilyenek?
2019. máj. 31. 12:08
13/19 lilla64 válasza:
Nem volt kedve a szexhez.Na de azért nem kellett volna üvöltözzön.
2019. máj. 31. 12:26
14/19 anonim válasza:
Én ezen nem akadnék fenn a helyedben. Velem is volt már ilyen, emberek vagyunk. Alapvetően nem vagyok sem hisztis, sem ordibálós, sem kényes stb., de ha sz*r napom volt és már felidegesítettem magam, fáradt vagyok stb., akkor akármilyen piszlicsáré dolog is történhet pl. egy mm kis vágás a térdemen, akkor kb. arra is úgy tudok reagálni, hogy ott vége van mindennek, mindenből elegem van, nem hiszem el, hogy még ez is, mindenki hagyjon békén és hasonlók. Ilyenkor szexelni sem feltétlenül van kedvem, de ilyen helyzetben nem mindig tudom magamat kedvesen, szépen, illedelmesen kifejezni, mert nekem ez 0-24 nem megy. A munkahelyemen minden idiótával bájcsevegni kell, 50 milliószor kell elmagyarázni ugyanazt, közben el kell viselni, hogy hülyének néznek stb., stb., arra már nem mindig marad türelmem és kedvem, hogy otthon is úri kisasszony módjára viselkedjek.
2019. máj. 31. 14:03
15/19 anonim válasza:
#14 Pedig jobban járnál, ha azzal vislekednél a legszebben, akit szeretsz, nem pedig a munkahelyre tartogatni a kedvességedet.
2019. máj. 31. 14:10
16/19 anonim válasza:
#4 Ezen jót mulattam, végre egy nő is leírta ezt. :D
2019. máj. 31. 17:05
17/19 anonim válasza:
Úristen megvágta magát a borotvával , remélem nem vérzett el a szerencsétlen. Vagy nagyon kényes, (nyugi nem minden nő az) vagy csak szimplán nem akart szexelni és ez volt a kifogás. Vagy mind2.
2019. máj. 31. 17:13
18/19 anonim válasza:
A legtöbbjük kényes(kedő) plusz pénzéhes is.
2019. jún. 1. 01:02
19/19 anonim válasza:
A korrekt válasz érdekében jó lenne tudni, mióta vagytok együtt. Mert bizonyos idő elteltével bizony bekacsint, amit 14-es írt. Nekünk pasiknak kell meghozni asszonykánk hancúrkedvét, még mielőtt ágyba kerülnénk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!