Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tisztázzak vele ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tisztázzak vele ilyen kényes dolgokat ha reszketek még szóba hozni is?

Figyelt kérdés
Nemrég óta vagyunk együtt. Nem az a tipikus jóképű nem is hű de jómódú ( inkább csak ott tart ahol tartani illik az ő koràban). Ezt azért írom hogy ne terelődjön feleslegesen erre a téma. Nagyon jó vele beszélgetni, úgy általánosságban együtt lenni vele, mert érdekes és nagyon tömören jó ember. Olyan akivel a rózsaszín ködtől is elvonatkoztatva el tudnám képzelni a jövőt. És most jön a híres: “DE”! Némely elszólásából sajna azt gyanítom hogy homofób és rasszista( azt nem tudom hogy antiszemita is vajon de ezek “csomagban” járnak együtt többnyire). Nekem nagyon fontosak az olyan értékek mint az Anti rasszizmus,tolerancia, elfogadás stb. Félek hogy ebben a témakörben viszont gyökeresen más állásponton vagyunk. Tisztáznom kéne vele hogyis van ez de féltem a kapcsolatunkat és konkrétan elájulnék az esetleges kiábrándító válaszon. Nem tudom mitévő legyek: direktbe rákérdeztek-e ezekre a dolgokra...
2019. jan. 18. 19:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%

Amennyiben neked ez a világnézet fontos neki meg az és ezt problémának élitek meg az nem lesz harmonikus függetlenül attól hogy "kinek van igaza" .

De ha már most azt nézitek mi az ami nem stimmel ami elválaszt akkor szerintem el kell gondolkodni azon hogy biztos akarjátok e ezt a kapcsolatot.

2019. jan. 18. 19:29
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Hát ha legközelebb lesz egy rasszista/homofób/egyéb elszólása, akkor rögtön kérdezz rá, hogy “amúgy te rasszista/homofób/egyéb” vagy? Tudom, faék válasz, de totál egyértelmű. Én ezt tenném.
2019. jan. 18. 19:30
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Annyit tehetsz, hogy konkrétan leülsz vele és tisztázod vele ezeket a dolgokat. Úgy gondolom számodra ezek olyan dolgok amiket nem igazán tudnál elfogadni, ha mondjuk rasszista vagy homofób lenne az illető és NEM is kell. Én se tenném meg. Lényegében arra akarok kilyukadni, hogy megváltoztatni valószínűleg nem fogod tudni és így csak halogatod az elkerülhetetlen rosszt, ha igazad lesz.
2019. jan. 18. 19:41
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan kérdezz rá. Őket nem bántod meg ezzel, mert büszkék rá. Neked meg utána lesz időd megszokni, vagy átgondolni a dolgot. Jobb, mint így görcsölni előre, totál feleslegesen.
2019. jan. 18. 20:11
 5/20 anonim ***** válasza:
49%
Ezek nem olyan kényes témák. De tudnod kell, hogy neki van igaza, és az emberek nagy része ilyen. Az emberek szinte száz százaléka rasszista bizonyos fokig, hisz ez természetes. A homoszexualitás sokak furcsa, sokáig betegségnek tartotta az orvostudomány. Ha az általad védett kisebbségek országába látogatnál, megtapasztalhatnád, ki az igazi rasszista (bár az ilyen emberek általában semmitől sem változnak meg). Remélem, csak fiatal életkorod miatt vagy ilyen naiv. Az általad oly elfogadott népek országában üldöznének a bőrszíned miatt, kivégeznének valláselhagyás vagy bármilyen ok miatt, egy alsóbbrendű személy lennél.
2019. jan. 18. 20:56
 6/20 anonim ***** válasza:
29%
Ha a nézetei, vallási meggyőződése miatt elítélsz valakit, azt akkor hogyan nevezed? Az antiszemitizmus is egy nézet, ő úgy gondolja, Isten nem létezik. A szent háborúban a keresztények mészárolták le a legtöbb embert, Hitler kiscsoportos hozzájuk képest. Te is beskatulyázod az embereket, csak máshogyan.
2019. jan. 18. 21:14
 7/20 Rockarc ***** válasza:
32%

Szerintem alapjaraton mindenkibe szorult ilyen, az mas kerdes, hogy az valtotta ki, hogy a tarsasag amiben szocializalodott ezeket az utalasokat hasznalta, vagy esetleg van sajat tapasztalata is. A lenyeg, hogy eleg szeles a spektrum egy fulbevalos hippi es egy borotvaltagyu skinhead kozott. Siman kerdezz ra, akar arra is, hogy mennyire gondolja komolyan. Utana eldontheted, hogy a te toleranciaszinted ezt mennyire veszi be.

Amig csak olyat mond, hogy a kis kocsog be akart tolakodni elem a sorban, az nem annyira gaz szerintem. Ha elozes kozben leszoritja az utrol az arokba a "kis kocsogot", az meg tok mas kategoria. Szerintem ne felj a valasztol, a legtobb ember amolyan szalonrasszista, egy tarsasagban jot rohognek par viccen, de ez altalaban ki is merul ennyiben.

42F

2019. jan. 18. 21:23
 8/20 anonim ***** válasza:
45%
Az emberek 80%-a ilyen, kár lenne ez miatt dobni. Ha ezen a ponton nem egyeztek csak meg kell beszélni, hogy erről a témárol ne beszélgessetek. Van még 10 millió más téma.
2019. jan. 18. 21:32
 9/20 anonim ***** válasza:
32%

Egyik korábbi vagyok, az emberek általában valójában nem rasszisták, amikor annak nevezik őket. A spanyolok, sok olasz, sok más ember sötétebb bőrű, mint pl. sok török vagy zsidó, ez valójában nem a származásról szól, hanem a tapasztalatokról, viselkedésről.

Az ilyen alapvető erkölcsi kérdések valóban fontosak lehetnek. Ő ismeri az igazságot, erkölcsileg talán jó (nem biztos) ember, te viszont elfogadsz olyan kultúrájú embereket, akik nem tudnak viselkedni, integrálódni, stb., és sokan közülük bűncselekményeket követnek el.

2019. jan. 18. 22:12
 10/20 A kérdező kommentje:
holnap (azaz már ma) meg fogom kérdezni tőle mi ez az egész. Megkérem valljon színt, adjon magyarázatot ....
2019. jan. 19. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!