Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tisztázzak vele ilyen kényes dolgokat ha reszketek még szóba hozni is?
Magyar válaszolóinkat olvashatták.
További híreink, hogy igenis vannak olyan emberek, akik nem rasszisták, nem homofóbok, nem előítéletesek, hanem az adott ember cselekedeteit nézik minden esetben.
Most komolyan emberek, mindenkiben van rasszizmus? Bár, mit lepődök meg, ez az ország tele van ilyen kis frusztrált gyökerekkel, akik a nagy patriotizmusukban elfelejtették honnam jöttek és kivel keveredett a vérvonaluk az idők során.
Homoszexualitás mint betegség? :-) Nocsak, hát már értem, hogy miért az van az ország élén aki.
Off: 6-os. Az antiszemitizmus nem ateizmus. Ha kevered a két fogalmat, kérlek ne válaszolj baromságokat.
Kérdező, szerintem hozd fel a témát nyugodtan. Ha elkezd gyűlölködni, legalább hamar kiderül, hogy milyen, és nem csak a rózsaszín ködöt fogod látni. De szerintem valószínűbb az, hogy meg tudjátok ketten beszélni a dolgokat, a világnézetetek különbségét. Rasszista és rasszista ember között is van különbség, szerintem vannak fokozatok, és igen, sajnos minden ember rasszista valamilyen szinten (persze az nem mindegy, milyen mértékben).
Lehet, hogy nem antiszemita, csak aszemita, mint Szálasi.
Amúgy szerinted komolyan véletlenül, irigységből üldöztek el egy népet a világ számos országából? Most is olyan kedvesen bánnak azzal a másik néppel, amelynek elvették a földjét... Azok meg szintén véletlenül lettek gyűlölködők, ircsik. :D
A homofóbiáról mondott szavaival egyetértek. Nem értem, hogy jó érzésű, ízléssel bíró ember ezt hogy láthatja másként. Amúgy ha jól tudom, sok esetben gének okozzák, más esetben valamilyen lelki trauma. Persze biztos normális, mert előfordul (az állatvilágban is), de előfordul a pszichopátia, autizmus, skizofrénia és sok minden más is.
Ezen mit kell megemeszteni? :D
Gyakorlatilag megerositett az osszes feltetelezesedben.
Remelem, otthagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!