Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak velem van ez? : /
17 éves vagyok és nemvolt még barátnőm ,a társaságomba szinte mindenkinek van. Pedig próbálkoztam már sokszor , de valahogy sosem jön össze. Egyszer majdnem összejött de csúnyán elszúrtam :/ nem gondolom magam csúnyának, járok kondizni , sportolok stb. valami tipp?
17/f
Az egyik barátommal is ezvan!Jártok bulizni? Mindenféle képpen elkéne menned bulizni :) Ott vannak szingli csajok,nem is 1 :)
17 L
xd velem ugyanez van csak én 16/l
szóval nem csak veled van.. :\ d:
Próbálkozz többet, nem jöhet össze elsőre.
Az meg plusz pont, hogy nem gondolod magad csúnyának, hisz akkor van egy kis önbizalmad.
Hajrá!;-)
mi az hogy ott csak egyéjszakára kaphatóak a csajok? :D én is egy buliban jöttem össze a párommal, meglehetősen ittasan, már majdnem fél éve vele vagyok... igaz, az is csak egyéjszakának indult :P
amúgy csak próbálkozni kell, előbb-utóbb összejön majd valami.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!