Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esélyem nála?
Egy hónapja szakítottunk a barátommal, 3 évig voltunk együtt. Az ok végülis az volt, hogy ő még tombolni akar, nem akar még eljegyzést meg hasonlót.
Most összejött egy csajjal, a ,kapcsolatuk' nagy részét a szex és a bulizás,piálás teszi ki. Nem láttam még őket úgy együtt lenni, hogy ne lettek volna részegek.
A szakítás óta többször mondta a szemembe , hogy szeretlek, ölelgetett stb.
Hétvégén a közös barátainkkal voltunk bulizni, csak velem foglalkozott, birizgált, sokat beszélgettünk mindenről.
Úgy tűnt, mintha várta volna már azt, hogy elmondhassa, hogy mi történt vele az elmúlt hetekben, lelkesen mesélt.
Mit tegyek? Vajon lehet még esélyem nála?
Tudom, hogy a férfiak be tudnak pánikolni, ha több évig egy lánnyal vannak, ha közben látják, hogy a haverok meg hány csajjal kavartak közben.
Köszönöm, hogy végigolvastad, és válaszolsz:)
Dehát a kérdező már leírta, hogy még ő sem akar eljegyzést! Nem lehet, hogy a szülei piszkálták ilyen szöveggel, hogy "hű, már három éve együtt vagytok, mikor lesz eljegyzés?" stb. Vagy esetleg a haverjai szívatták, hogy mi az, hogy így leragadt egy csaj mellett... Ilyesmi gyakran előfordul haveri körökben :S A srác meg lehet, hogy túl könnyen befolyásolható ilyesmivel.
Egyébként amiket eddig leírtál, azokat jól csinálod, nem is kell most szerintem ennél több, nem tehetnél mást. Jó az, ha feltünteted a vonzó dolgokat magadban, hogy lássa, és azt is jól teszed, hogy megértő vagy meg aranyos, türelmes. Még ha nehéz is, de erre ő felfigyel és biztosan elgondolkozik azon, jól tette-e, amit tett. A megnyilvánulásaiból is látszik, hogy szeret még téged, csak össze van zavarodva.
És egyébként tényleg sok fiúra rájön ez a "ki akarom élni magam" dolog, sőt, gyakran lányokra is. Ilyesmi sajnos nem csak a filmekben van.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!