Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még esélyem nála?

Figyelt kérdés

Egy hónapja szakítottunk a barátommal, 3 évig voltunk együtt. Az ok végülis az volt, hogy ő még tombolni akar, nem akar még eljegyzést meg hasonlót.

Most összejött egy csajjal, a ,kapcsolatuk' nagy részét a szex és a bulizás,piálás teszi ki. Nem láttam még őket úgy együtt lenni, hogy ne lettek volna részegek.

A szakítás óta többször mondta a szemembe , hogy szeretlek, ölelgetett stb.

Hétvégén a közös barátainkkal voltunk bulizni, csak velem foglalkozott, birizgált, sokat beszélgettünk mindenről.

Úgy tűnt, mintha várta volna már azt, hogy elmondhassa, hogy mi történt vele az elmúlt hetekben, lelkesen mesélt.

Mit tegyek? Vajon lehet még esélyem nála?

Tudom, hogy a férfiak be tudnak pánikolni, ha több évig egy lánnyal vannak, ha közben látják, hogy a haverok meg hány csajjal kavartak közben.

Köszönöm, hogy végigolvastad, és válaszolsz:)

2010. júl. 7. 17:59
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Jah azt kifelejtettem, hogy ő 22 éves én meg 21.
2010. júl. 7. 17:59
 2/12 anonim ***** válasza:
22 évesen jó, hogy nem akar összeházasodni.
2010. júl. 7. 18:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez attól függ,hogyan fogtok viselkedni,mert a leírtak szerint még szeret, csak ki akarja élni magát...van ilyen a pasiknál sajnos:S Az meg csak tőled függ,hogy ki tudod e várni...és,hogy mennyit tudsz neki tűrni! Semmiképp ne nyaggasd,legyél vele türelmes,megértő kedves! Aztán majd alakul...Ha jön valaki más, akkor meg vágj bele! Ő is megtette!
2010. júl. 7. 18:06
 4/12 anonim ***** válasza:
persze hogy van még esélyed nála, ha ilyeneket mondogat h szeret akkor ez a fiú bolondul érted.
2010. júl. 7. 18:08
 5/12 A kérdező kommentje:

Én sem szeretnék még összeházasodni vele.

Kedvesen viselkedem vele, megértően és aranyosan. A mostani csaja teljesen az ellentéte az ideáljának. Próbálom kihangsúlyozni magamból azt, ami vonzó és tudom , hogy tetszik neki. Mást nem tudom mit tehetnék...

2010. júl. 7. 18:09
 6/12 A kérdező kommentje:
Meg még az is hozzátartozik, hogy 2 éve egy albérletben laktunk, egy egyetemre járunk. Vettünk közösen egy kiskutyát is, ő is összeköt minket.
2010. júl. 7. 18:26
 7/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Nem tettél neki valami megjegyzést az eljegyzéssel kapcsolatban? Lehet attól ijedt meg...vagy valami olyaantól,amit te nem vettél komolyan és ő pedig nagyon a szivére vette

2010. júl. 7. 19:25
 8/12 A kérdező kommentje:

Szerintem nem. Az elmúlt pár hónapban sokat idegeskedtem, 2 suliba jártam egyszerre, vizsgaidőszak volt az egyikben a másikban meg záróvizsgák. Örültem ha hazaértem albérletbe, és pihenhettem. Az elmúlt pár hónapban keveset voltunk bulizni, mondjuk hetente egyszer, és ez neki kevés volt úgylátszik.

Most gondolom élvezi, hogy bulizhat meg piálhat szabadon, hiszen a csaj is ilyen. A lány könnyűvérű, rossz híre van, iszik, füvezik stb. Minden barátját csalta. Hetekre eltűnik stb...Most is épp kocsmázik a votl barátommal..

2010. júl. 7. 19:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Huszonéves éveim elején én sem házasodnék. Szerintem a házasság gondolata ijesztette el őt. Lehet, hogy nem kellett volna még erőltetned ezt a dolgot. Hisz ráértek még úgy 4-5 év múlva is.
2010. júl. 9. 11:48
 10/12 anonim ***** válasza:
"Tudom, hogy a férfiak be tudnak pánikolni, ha több évig egy lánnyal vannak, ha közben látják, hogy a haverok meg hány csajjal kavartak közben. " -> Ez a baromság legfeljebb a filmekben létezik. Nem a monogámia ijesztette el, hanem az eljegyzés, gyerek stb. És igazat is adok neki.
2010. júl. 9. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!