Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a páromat de kezdünk unalomba fulladni. Mi legyen?
45 éves elvált férfi vagyok. Van egy csudaszép barátnőm, egy éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk harmonikus tulajdonképpen, sok közös programmal, működő szexuális élettel (de nem élünk együtt). Úgy egy hónapja arra döbbentem rá, hogy kezdem nemkívánni (gyakorlatilag azóta, amióta felvetette, hogy költözzünk össze). Kezdem úgy érezni magam, mintha sokéves házasságban élnénk, lapos, unalmas, nyűgös. Levetkőzik meztelenre, ágyba bújik mellém és én elálmosodom legtöbbször. A szex is csak úgy működik, ha valaki másra gondolok közben, udvariassági menetek vannak. Egyelőre úgy teszünk, mintha mi sem történt volna, nem beszélünk az ellaposodásról, helyette sok munka mostanában, meg fáradt vagyok szövegek vannak. Egyelőre úgy gondolom, várok még 1-2 hónapot, hátha javul ez, ha mégsem, akkor muszáj lesz megbeszélni (ami borítékolhatóan szakítást jelent, pedig szeretem, csak a szexet nem kívánom már). (igen tudom, első kérdés, miért nem hozom fel a témát most azonnal, de nagyjából azért mert az most azonnali szakítást jelentene, így legalább ezt az 1-2 hónapnyi esélyt megadom, hogy hátha elszáll ez a hangulat, de így meg lehet hogy sok ilyen időhúzós hónap lesz belőle a végén...)
A kérdés: Van-e értelme várni, esélyt adni ennek az egésznek, vagy legyen őszinteség (ami gyakorlatilag végitélet lenne a kapcsolatunk felett...)
Beszéld meg vele. Jobb az őszinteség!
Egyébként valószínűleg azért van ez, mert ki vagy égve. Süt rólad az érdektelenség, unalom. Biztos az élet más területén is ilyen "lapos" vagy.
Szerintem hozd fel neki ezeket.
Próbálj meg rájönni arra, hogy miért nem kívánod őt. Unalmas? Miért unalmas? Ha nem kívánod, akkor mégsem tökéletes.
mintha az összeköltözés gondolata hozta volna fel benned ezt a "megint az unalmas, együttélős hétköznapok" érzést. lehet izgi volt újraélni a kezdeti lángolást, a randizgatást. nemtudom, nekem az fura, ha valaki 40 fölött sem tanulja meg, hogy ez a kezdeti időszak sosem tart örökké, minden kapcsolatban eljön az,amikor már nem újdonság a másik.
ha neked ez kell, akkor legyél független és kalandozz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!