Lehet, meg fog fulladni a macskám! Mit tegyek?! Segítség!
Tegnap este még semmi különös nem volt, játszott a testvérével. Szoba macskák, nem mennek ki, nem érintkeznek más éllatokkal... A kandúr ma reggel teljesen elkedvtelenedett, délutánra pedig lebénult a hátsó lábaira. Azonnal ki lett hívva az állat orvos. Megmérte a lázát, azt mondta, vírusra gyanakszik, adott lázcsökkentőt és antibiotikumot. Mondta, hogy ne ijedjünk meg, mert később habzani fog a szája a gyógyszertől.. A macska szaporán veszi a levegőt, mióta ez van, kezd teljesen kimerülni. Most pedig a szája is habzani kezdett, és lehet hallani hogy lélegzi be a nyálát. Félek, hogy ha elfogy az ereje, és nem tudja tartani a fejét, és akkor megfullad! Most én tartom a fejét, hogy ne fulladjon meg.
Nem tudom, hogy túlreagálom e, nem láttam még ilyet! Bármilyen tanács életmentő lehet! Kérek titeket segítsetek! Ha láttatok már ilyet, írjátok meg, mire számítsak!

Miert lenne kokler??
Virusra csak GYANAKODOTT! Az ellen nincs ellenszer, ha meg nem virus hanem bakterium 50% eselyyel akkor az antibiotikummal megmentette.

Ezért jobb elvinni állatorvoshoz, mert ha kihívod az orvost, ránézésre nem lát bele hogy mik zajlanak a szervezetében, nincsenek nála diagnosztikai gépek.
Én azonnal vinném a legközelebbi állatkórházba!

8-as, van vagy nincs, aki állatot vállal, az ezzel együtt vállalja (ideális esetben...) hogy bizony szükség lehet ilyesmire.
Én tavaly karácsonykor totál csődbe mentem egy ilyen sürgős eset miatt, de a pénz volt a legutolsó dolog ami érdekelt abban a helyzetben. Kb fél év alatt helyreálltam anyagilag, addig meg nélkülöztem, de boldogan, hogy a kisállatom velem maradt, és megmentették az életét.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!