Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomásként zavarna titeket, ha a párotok nem tanulna tovább?
Ha annyira okos embernek tartod magad, akkor azt is tudhatnád, hogy nem mindenki az. Voltam babysitter olyan családnál, ahol az örökbefogadott gyerekek romák voltak. A 7 éves elsős kislány, habár kedves, jószívű, de már elsőben(!) maxmimum 30%-os matekdogákat tudott írni. Pedig minden nap külön foglalkoztam vele, szorgalmas is volt, de szegény nem tudta megérteni. Úgyhogy hidd el, nem mindenkiből lesz Einstein és ez nem feltétlen a saját hibájuk.
3-as. Anyakönyvvezető vagyok, mindig is erre a pályára készültem, és ehhez nem kell diploma.
A 4-es válaszolóval teljesen egyetértek.El sem tudom képzelni ha a 3-as véleménye alapján mindenki bekerülne a felsőoktatásba. Jah, és hová is helyezkedne el ennyi diplomás?
Kedves #11
Az egyetemi szint messze van a zseniségtől. Ma már az átlag majdcsak nem funkcionális analfabéta, haladhatunk errefelé, vagy haladhatunk arra, hogy mi is lebutuljunk arre a szintre. Én a butákat nem sajnálni akarom, hanem felzárkóztatni. Persze, hogy ezt értsd, el kéne jutnod egy szintre gondolkodásban, amire úgy tűnik képtelen vagy. Biztos te sem jártál egyetemre :(
Nagyon jó neked. Anyakönyvvezetgess csak. Rólad Gogol: A Köpönyeg című műve jut eszembe, amit talán még te is ismersz, mert nem egyetemi anyag. Valakinek a betűk szép mívelés a fontos, valakinek pedig, hogy hozzátegyen a társadalom fejlődéséhez. Nekem ezzel nincs semmi bajom, szükség van takarítókra is, meg irodai munkásokra is, sőt mi több, valamelyest tisztelem is őket, hogy képesek azt a szenvedést elviselni nap mint nap, másfelől sajnálom, hogy beérik ennyivel.
Két év alatt végeztem el a 3 éves képzést, de te már csak tudod.
Bár őszintén nem tudom miért akarok vitázni. Magyarországon az a menő, ha buta vagy, az a menő, ha nem olvasol, az a menő, ha minimálbérért 3 műszakban dolgozol, meg túlórázol. Az a menő ha szegény vagy és az ha nincs gondolatod, ha csak szenvedsz a mindennapokban. Tudom jól, nem kell meggyőzni, sajna ebben az országban élek én is. Itt az a menő, ha még az egy idegen nyelv sem megy, de szerencsére itt van nekünk ez a sok derék magyar ember, a magyar foci, az orvosok elmennek, az tanult emberek elmennek, ne aggódjatok, előbb utóbb csak ti lesztek itt, és akkor élvezhetitek a csodás kis életeteket :)
De, jártam egyetemre, diplomás vagyok. Viszont neked valami kisebbségi komplexusod lehet, hogy abból próbálsz önbizalmat építeni, hogy mindenki mást lenézel és kiskirálynak hiszed magad. Csak sajnálni tudlak, hogy ennyire elvilselhetetlen személyiséged van.
Engem nem.Találkoztam már értelmes emberekkel,akiknek nem volt egyetemi diplomájuk,és bunkókkal,akik elvégezték az egyetemet,mert apucinak volt pénze.
Ezzel nem akarok senkit megsérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!