Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos, ha egy pasi elhagyja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, ha egy pasi elhagyja az átlag barátnőjét, amikor már jól kezd keresni?

Figyelt kérdés

Tehát összejön egy kedves, hétköznapi, átlagos, alacsony fenntartású lánnyal.

Nem duci, nem csúnya, de nem költ vagyonokat, és megdolgozik a pénzéért.

A pasi összejön vele arra az időszakra, amíg nem keres olyan jól, mert mondjuk egyetemista vagy valami, és ketten mégiscsak könnyebb.

Aztán mikor elkezd jól keresni, cseréli az átlagost magas fenntartásúra, tehát olyanra, aki nem dolgozik, pénzre megy, de cserébe szuper top nő.

Èrthető valahol az ilyesmi?

2019. máj. 25. 09:54
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Az "alacsony fenntartású" alatt nem unalmas, szürke lányt értek.

Én is szeretek szépen öltözni, sminkelek, adok magamra, nem rossz az alakom...

A "magas fenntartású lány" viszont a top kategória teteje, nem ritkán plasztikával tökéletesítve.

És ugye nem dolgozik, mert ő trófea.

2019. máj. 25. 10:20
 12/25 A kérdező kommentje:

Sose éreztette egyik sem, hogy jobbat szeretne.

Meg se nézték az utcán sem az olyan lányokat.

A második kapcsolatot aztán sikerült megmenteni.

2019. máj. 25. 10:21
 13/25 anonim ***** válasza:
A barátaid hirtelen mennyit kezdtek keresni? Hogy zárták le a kapcsolatot vagy hogy próbálták? És a mostani helyzetet hogy mentetted meg?
2019. máj. 25. 10:23
 14/25 A kérdező kommentje:

Összeget az egyiknél nem tudok, de jó szakmája lett.

Le is lépett gyorsan, ahhoz a csajhoz, akinek diákként nem kellett. Egy darabig jártak előtte, de szétmentek, mert a csaj sokba került nagyon (havi 150-200 ezer). Most már meg tudja engedni magának.

A másik srác nem lépett le végül.

2019. máj. 25. 10:26
 15/25 anonim ***** válasza:
60%

Kedves kérdező: Azt nem tudom, hogy jogos-é (nem vagyok jogász xD), de kib. gusztustalan! Meg is van a véleményem az ilyen emberekről. (Direkt használtam az ember szót, mert ez szerintem is nem független)

Érthető amúgy abból a szögből, hogy vannak ilyen felszínes, anyagias emberek. :( (De nem az én világom, jajj)

Felejtsd el a fenébe és lépj tovább! Soraidból az jött le, hogy fiatal vagy még, szóval hajrá! :)

9: Nekem utolsó barátnőm (30+ nő) aki szakított velem, volt egy ilyen kósza gondolatom, hogy kicsit (nagyon) felnyitottam a szemét, azzal, hogy elég sok önbizalmat, törődést, motiválást kapott tőlem. (Külön kiemelte és megköszönte többször is) Nagyon introvertált volt. De aztán magamra szóltam, hogy felesleges kattogni, más utat szeretne járni, el kell fogadni, ennyi, drukkolok neki, hogy találja meg akit szeretne! :)

40F

2019. máj. 25. 10:26
 16/25 A kérdező kommentje:
Neki nem volt kinézve konkrét csaj, csak megtudtam, hogy társkeresőzőtt, de a magas fenntartásúak elhajtották, 600 ezer nekik kevés. Annyiból ugye maximum egy táskát tudnak venni.
2019. máj. 25. 10:27
 17/25 anonim ***** válasza:

“Az "alacsony fenntartású" alatt nem unalmas, szürke lányt értek.”

Én sem azt értettem rajta. Az csak egy példa volt, hogyha az embernek hirtelen jobbra fordulnak a körülményei (legyen szó pénzről, kinézetről, társaságról), akkor gyakran dobja az addigi kedvesét, mert úgy érzi, hogy ő már több, mint a párja.

És ezt nők ugyanúgy örömmel csinálják, mint férfiak.

2019. máj. 25. 10:27
 18/25 anonim ***** válasza:
48%

“A másik srác nem lépett le végül.”

Szóval most te vagy a szamár, amíg fizu emelést nem kap, hogy mégis tudjon venni egy lovat? Valami veled sem 100%.

2019. máj. 25. 10:29
 19/25 A kérdező kommentje:

Ez nem most volt, hanem jópár éve.

Tanult belőle azóta.

2019. máj. 25. 10:31
 20/25 anonim ***** válasza:
Hogy érted azt, hogy “jogos”-e? Tulajdonképpen mindenki azt csinál, amit akar. Ha ő el tud tartani egy top nőt(és itt nem havi 200 ezer forintról van szó, hanem milliókról), és az kell neki, akkor hajrá. Igazából minden kapcsolat önös érdekekről szól, valaki a magány elől menekül, más gyereket akar, megint más anyagi javakat vagy trófea barátnőt/pasit. Egyik sem rosszabb a másiknál.
2019. máj. 25. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!