Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek később tudassam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek később tudassam vele, hogy sikeres lettem?

Figyelt kérdés
Egyszer egy barátnőm azt mondta a szakításkor, hogy soha nem lesz belőlem semmi és soha nem fogok elérni semmit. Azóta beiratkoztam főiskolára, sikeresen lediplomáztam, a nyelvvizsgát is letettem és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem mind az életben, mind pedig a munkákat illetően. Még mindig sok a nehézség, de úgy érzem és úgy gondolom, hogy még nagy sikerek várnak rám az életben és addig nem adom fel, amíg el nem érek valami komolyabb dolgot. Egyébként egyáltalán nem érdemeltem meg azt, hogy így leminősítsen, főleg a szakításkor, ami többnyire az miatt következett be, mert megcsalt és érezte, hogy rá fogok jönni, ezért inkább otthagyott. Ez lassan 10 éve már. Szerintetek ha sikeres leszek, keressem meg, hogy lássa, hogy nem lett igaza? Ti mit tennétek a helyemben? 35/F

2019. máj. 24. 18:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze, bizonygatod nekünk, hogy mennyire nem érdekel már Téged de 10év után kiírod ide, hogy majd Te megmutatod neki !!!

Aki engem nem érdekel az már 10 év távlatából eszembe sem jut, nem, hogy még valamit bizonyitsak neki. Sajnos még ha nem is hiszed el de Te még nem tetted magad túl rajta. Azóta sem volt normális kapcsolatod ugye? Mert ha szerelmes lettél volna másba akkor eszedbe sem jutna már a 10 éves dolog még akkor sem ha megbántott. Ennyi idő alatt az ember feldolgozza illetve elfelejti a sérelmeket.

2019. máj. 27. 16:38
 12/20 A kérdező kommentje:
#11 Először is, ki mondta, hogy valaha is szerelmes voltam ebbe a lányba? Másodszor pedig honnan veszed azt, hogy ma nem élek párkapcsolatba? Ezektől függetlenül miért olyan megvetendő dolog, hogy nekem egy kis megelégedést nyújtana, ha tudnám, hogy szembesült vele, hogy nem lett igaza???
2019. máj. 27. 16:42
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A tanítónénihez is visszamész? Azért mert olyat mondott: "Pistike belőled soha nem lesz semmi!" Lám, Pistikéből mégis lett valaki. Tényleg lépj ezen túl vagy, ha nem megy keress fel egy pszichológust.
2019. máj. 27. 17:50
 14/20 A kérdező kommentje:
#13 Még mindig nem értem mi ezzel a problémátok. Ti még sohasem szerettetek volna elégtételt venni semmiért? Nem gondoljátok, hogy ha még mindig akarnék tőle valamit, ennyi idő elteltével már rég felkerestem volna? És igen, biztos volt már olyan is, aki mondjuk egy osztálytalàlkozón finoman megemlítette a régi tanárának, hogy: "Na látja Jutka néni, hogy mégis ember lett belőlem!"...
2019. máj. 27. 17:56
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem konkrétan magadat égetnéd be, valószínű ő nem is emlékszik erre, nem is foglalkozik veled.

Annyi történne, hogy megjelensz, elkezded neki mondani a magadét, ő meg értetlenkedik, hogy mégis mi értelme van most ennek, és kit érdekel, neki is megvan a maga élete, nem véletlenül nem vagy a részese az övének. Max annyit mond, hogy "OK, jó neked." Nem fogja érdekelni és még ezt is el fogja felejteni.

Szakításkor én is mondtam csúnya dolgokat, az exem is nekem, de még arra sem emlékszem, hogy én mit mondtam már, nem azt, hogy ő mit. Hidegen hagy már a múlt, nem véletlenül akartam kitörölni az életemből.

2019. máj. 27. 18:03
 16/20 A kérdező kommentje:
#15 "Valószínű" "Történne" - Pontosan! Tehát nem tudhatjuk mi lenne, de egy próbát szerintem megér. Biztos nem személyesen közölném vele, hanem mondjuk küldenék neki egy e-mailt vagy valami hasonló. Azért is lenne ennek értelme, mert talán elgondolkozna egy percre azon, hogy lehet, hogy mégsem kellett volna ilyeneket mondania és akár a következő partnerével ha szétmennek, nem lesz ilyen kíméletlen. Persze ez is a lehet kategória, hasonló ahhoz, amiket Te is írtál.
2019. máj. 27. 18:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy próbát megèr? Könyörgöm, eltelt már 10 èv, ès mèg mindig nem tartasz ott, hogy elèállj ezzel, hisz mèg csak jövőbeni terv, hogyha sikeres leszel....

Ne haragudj, de baromi gáz, hogy egy règmúlt exednek akarsz itt bizonygatni.

Vered majd neki a mellènyed, amit nem tud mire vèlni, aztán csak körbe röhög, hogy 40+an vègre tartasz valahol. Most ez kell neked? Èld az èleted, ès engedd el ezt a dolgot ha jót akarsz magadnak.

2019. máj. 27. 21:54
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem foglalkoznék ezzel már a helyedben. Egyrészt azért mert aki így leminősít annak én nem akarok bizonygatni semmit. Másrészt 10 év távlatából röhelyes lenne bejelenteni hogy na sikeres lettem. Szuper és ki a francot érdekel. Őt már nem az tuti. Még az jönne le hogy végig csak azért csináltál mindent hogy neki bizonyíts. Milyen jó hogy ő ezt akkor mondta mert nélküle és enélkül a mondat nélkül az utcán csöveznél.
2019. máj. 28. 00:21
 19/20 A kérdező kommentje:
De sok jövőbe látó van itt... Azt, hogy mit reagálna, ugyanúgy senki nem tudja, ahogy én sem. Szerintem mindenki nyugodjon le. Nem értek egyet veletek, de nem hibàztatlak benneteket, mert Ti nem tudjátok a részleteket, csak fújjàtok a magatokét. Ha egy férfit megcsalnak, megalàznak, összetörnek az önbecsülésében a legkevesebb, hogy egy idő után megpróbál elégtételt venni. Mindegy mennyi idő telik el. És itt nem csak az exemre értem, hanem az összes olyan trógerre, aki valaha leminősített. Nekem ez jó érzés, lehet mást nem érdekli, de én ilyen vagyok, jogom van hozzá. Azzal, hogy itt egyesek minősítgetnek, kioktatnak, nekem nem lesz rosszabb, higgyétek el. Tudom most az jönne, hogy akkor lennék igazi férfi, ha hagynám az egészet. Szóval ne fáradjatok azzal, hogy ezt leírjàtok.
2019. máj. 28. 07:07
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mièrt tetted fel a kèrdèst, ha nem èrdekelnek a válaszok? Csak fújod a magadèt, hogy neked jár az elègtètel. Akkor tedd meg aztán kèsz.
2019. máj. 29. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!