Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a párom nem akar leköltözni vidékre?
Sajnos ebben nem nagyon van kompromisszum. Én sem költöznék se Pestre, se Debrecenbe. Az első számomra zajos, koszos és "kozmopolita" vagy hogyan mondjam azt a "semmilyen értékrendet nem követő katyvasz"-t amivé degradálták. Debrecen meg pont a másik véglet, túl a Hortobágyon, a szikkadt pusztaság közepén...
Jó nekem itt, közel a fővároshoz, de nem TÚL közel.
Debrecenben nincsen semmi? Ez az ember ennyire primitív?
Hagyd ott!!! Azonnal! Ha Budapesten olyan sokra vitte, nehogy már ide jöjjön!!! Legyen el a szobácskájában, ott van annyi minden!
F, 39 debreceni
Fuuu...na az ilyen pesti emberektől a falra mászok akik szerint Budapest a világ közepe és azon kívül semmi nincs. Pesti sznobok (tisztelet a kivételnek)!
Üdv egy vidéki nagyvárosi
Debrecent tolják orrba-szájba mindenhol. Simán találna ott állást az ipse, ráadásul méretileg is tökély, Szegeddel hasonló méretű, valamivel több lakosú mezőváros, ennek ellenére igen fejlett régióközpont. Budapest...pfff. Mit lehet benne szeretni?
Ebben nincs kompromisszum, szóval szerintem végetek van, mint a botnak. 31F
Jaaaaj, tényleg a gyk az ilyen online Debrecen, így nem lesz népszerű a kérdező párja :D
Jöhet a 0%
A párod primitív mint a felmosórongy. Vidéki vagyok. Én éltem mindenütt már. Hegyvidéken (Tirol, Svájc) kisvárosban, nagyvárosban ( München) Európában, Amerikában(BOSTON)
Jelenleg hazaköltöztem szülővárosomba Mosonmagyaróvárra. Na itt tényleg nincs semmi, de Győr már szuper. Szerettem Budapestet is de maga a felfogás hogy az a világ közepe azt nem szerettem. Dolgozni rossz volt (marketing) de bulizni volt lehetőség. Mindennek megvan a pro és kontrája.
Neked döntened kell most szerelemből meg nem fogsz megélni. Szerelem miatt hagytam el anno én is Budapestet (2010).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!